writing-img

baby check

clock-img

16.12.2004, 19:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Pa čimprej sporoč!!!

clock-img

16.12.2004, 19:55

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

PIKA 74 a veš, da mi nekaj res pravi, da si ti naša srečka :nosecka: Takoj zjutraj mi sporoči rezultat - pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, ker jutri me najverjetneje ne bo na RR-jo. Imamo zvečer zaključek pa ne bo časa:(

Da bi pa test šparala za svojo :duda::ups::zmeden::zmeden2::)-:)-:)- Mislim, da ne bo začela tako zgodaj :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: da bi bil test še veljaven :ups::)-:)-

Anitka:metulj:

clock-img

16.12.2004, 19:56

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

TEYA seveda :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

clock-img

16.12.2004, 20:52

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Zdaj smo pa že me bolj nestrpne kot Pika74,.........

Ja, držimo pesti dokler ne izvemo kaj nam pa drugega preostane,... :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

17.12.2004, 08:04

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Pika držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Sedaj si sigurno že zvedela kakšno je stanje, jaz imam full dober občutek zate in mislim da si srečka:nosecka:.

LP, pupika:kuza::kuza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem