IZVIRNO SPOROČILO: miska1
Čaj mu dajem po flaski ze od drugega meseca in vedno sladkam. Ceprav sem proti dodatnemu sladkanju, samo drugace noce piti. Po mojem ne bi smelo biti nic narobe zarad zobkov ali pac? Zdej bolj pisete o sladkanju hrane. A bi morala tud nehat s sladkanjem caja? Sej zdej itak se nima zobkov.
ja, to je res, sam pol, ko bo pa zobke imel, pa ne bo hotel prešaltat na nesladkan čaj

.
Jaz sem danes peljala otroke v službo

, Anžetu je bilo itak ful všeč, Bor je bil pa tud ves razpoložen in se je vsem smejal iz lupince in oh in sploh šarmiral

.
obleke: jaz sem kar se tega tiče ful pridna - jih posortiram po vrečkah, na vrečeke nalepim nalepke in nanje napišem, kaj je v vrečki, pol pa vse v škatlo, na katero tudi napišem, kaj je notri. In pol ob naslednjem naraščaju vse takoj najdem

.
sling & jasna 
: jaz sem bila zadnjič na srečanju čist očarana nad tvojo spretnostjo, sam sem žal opazovala bolj od daleč ... na naslednje srečanje bom prinesla svojega pa te bom prosila za inštrukcije. Saj mi kar nekako gre, sam bi rabila še mal piljenja