IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
No, pa še ena Davidova od včeraj. Jaz sem skopala Eni, jo dam lepo na previjalno, nakar pride David s polno vrečko iz kopalnice. Pa pravim kaj ima in on meni:"Vodo nesem."
Hvala ker si me spravila v smeh to jutro- noč
Evo danes sem vas vse prehitela.....kave vam ne bom ponudila, ker sem jo sama vso polokala
Jezna sem bila še malo bolj kot

......zdaj sem se malo umirila tukaj,ko sem vas brala .
Sem se vam zadnjič potožila kako je naše dete spremenjeno kadar je njena sestra na obisku.....no odkar jo imamo smo prakticirali, da tiste 2 noči otroka prespita v spalnici-v najini postelji - midva pa v dnevni zraven male.....sprva zato, da jima nebi krajšala noči, kasneje ( ko smo vidli da otrok vedno noč prespi ) pa iz strahu, da ji nebi ona ko hodi na wc ponoči kaj delala ( beri božala in podobno ) ter jo tako zbudila.
Včeraj smo pa uvedli stari sistem spanja nazaj -otroka v dnevni .....rezultat ob 4h zjutraj jok- letim ven iz spalnice in ona ob njenem kinderpetu

. kaj ji je delala pojma nimam......vglavnem jo je zbudila...sem jo hranila ob 4 in 30 minut
Halooo Aneto ,ki je nazadnje jedla ob tej uri - če sploh - takrat ko je bila teden dni stara
Zdaj seveda mala misli, da je jutro

....oni lepo spijo, jaz pa dežuram tukaj, da ji vtikam dudo ,da ne zbudi vseh .
Res sem jezna in žalostna obenem, da se skoraj 19-letnemu dekletu ne da nič dopovedat.....bom ji jaz eno noč skrajšala -pa stala ob postlji pa jo gledala , pa malo pobožala, pa naj sama vidi,če bo lahko spala
Upam samo, da zaradi te noči ne bo sprememb v bodoče
Se opravičujem.....nekomu sem se morala potožit