10.12.2007, 18:27
725
Pozdravček še od mene.
sem že prejšnjič napislala cel roman in me je skenslalo.
Pol pa nisem imela več časa. Skratka mi smo uredu. Ponoči lepo spimo, zbudi se samo enkrat, j
e pa zelo odvisno kdaj zanjič je pred spanjem. Včeraj npr. je jedla ob 22, in se je zbudila šele ob 6,30. Kar kap me je ko sem pogledala zjutraj na uro, ko se je prvič oglasila. Sem se prou odpočila. mišk.....zakaj pa menjuješ mleko? A ti ga noče pit. Pri nas je čez dan še vedno malo borbe za hranjenje, vendar je že boljš. Malo se upira, pol se ihta, ma na koncu vseeno poje. Se pa strinjam z lane 31, da je mleko BEBA res enkratno. Če že misliš menjat, dej na tega, ker res ne dela nobenih krčev in je res super.
Slikice s srečanja so super. Se prou vidi, da ste uživale. Upam, da se vam tudi midve kdaj pridruživa.
Mislim, da bo res kaj s to luno, ker je naša
zdej že dva
dni sitna in čudna in sploh ne ve kaj bi rada (al jedla, al spala, al se pestvala) Ma ja, kej čmo, tehtnice pač.
Evo, morem it, ker se že zbuja in spet bo borba za hranjenje. Ma zanimivo, da zvečer in ponoči pa poje brez problemov. Upam,da bo v sredo pediatrinja zadovoljna za našo težo, ker iscer bom zgubila živce, s tem ko se vsakič dajeva da poje.
aja, mi smo pa včeraj že nardili drevček. Ponavadi ga vedno za božič, letos pa mal prej. Je včeraj gledala ko sveto čudo v tiste lučke.
Grem....... pa pa.
10.12.2007, 18:32
725
Se je odločla, da bo še mal zalegnla. Tko da sem spet tu. Sem vam pozabla povedat, da me že dva dni boli išijas
. sem ko en invalid in prve tri korake zelo težko naredim, pol pa še nekako gre. Me tko peče čez rit in v stegnu, da je joj. A ima katera kake izkušnje s tem? Je to posledica nosečnosti al kaj drugega? Upam, da kmalu mine, sicer bom mogla k zdravniku ker res boli.
Sej preavim, če ni eno je drugo. Prej so me matrali hemoroidi, zdejpa išijas. Ni kej, ko pride enkrat 3 spredaj se začnejo tudi kosti starat.
zdej pa res kliče.......

. Tako da moramo široko povijat samo še ponoči. Ampak, ker je blo v porodnišnici 2A in 1B, moramo vseeno k ortopedu.
Mene pa zanima kje imate
Ko kopuješ mora imeti oznako 1 ....pa brez zamere