17.12.2007, 18:30
725
Helo čvekice, še smo živi. Vikend je blo skoz neki, pa vreme sem kar fajn izkoristla in bla precej zunaj z vozičkom, tko da ni bilo časa za klepet.
Jenny Anny.....nisem še pristala v Idriji, ker ta moja pupa je tko hecna, da točno ve, kdaj je mamici zadost in tko je v soboto (po treh dneh hude borbe) lepo začela jest normalno. In ta njena "normalnost je trajala točno dva dni. Danes zjutraj je spet začela z uporom in smo spet tam.......KJE?????? Tam, kjer se bo mamici kmalu strgal film, če ne bo nehala. Skratka spet nori, ko zagleda flašo od mleka, čaj pa golta ko zmešana. Najino hranjenje danes spet zgleda tako, da ji dam najprej čaj in ko začne fajn vlečt v manj ko sekundi zamenjam in ji dam mleko. Če sem prou hitra ne ugotovi takoj in vleče še dolgih pet požirkov, ko pa ugotovi kaj sem nrdila pa vklopi tako sireno, da je joj. Še dobro da nismo v bloku, ker sicer bi se že vsi sosedje z nami skregali.
No in tako se dajeva, dokler ne poje vsaj 80 - 90, čeprav bi morala vsaj 120 na obrok.
Ma sem vedla že včeraj zvečer da se neki spet pripravlja, ker je zaspala šele ob 23 (ponavadi pa ob 21-22). Sej je bila zelo pridna. e bla v naročju pri tatkotu in gledala z njim TV, medtem pa je mama pucala kopalnico, ker je že zgledalo, kot da se kopajo v njej medvedi. Zdej sem pa pravkar končala brisat z močotom, ker princesa trenutno spi.
Joj punce, jst prou nič ne utegnem več naredit. Se spomnete kakšna čistilna mrzlica me je dajala zadnji mesec pred porodom....kot da bi vedla, da zdej bo lih enkrat na 10 dni posesano in na hitrco pobrisano. Ma kaka generalka....mogoče čez 10 let, ko mi bo Elena lahko že pomagala. V glavnem zdej se res lotim samo takrat, ko je že res nujno in še to ob skrajno večernih urah. Zdej se še da malo posleparit, ma pol ko se bojo pa začeli plazit in bit skoz na tleh bo pa res treba vsak dan redno. Sploh si ne predstavljam.
Danes je tudi pri nas precej mrzlo in zato nisva šle ven, kar se mi že tko zdi, da ji malček nosek nagaja. Ji ne teče nič ven, ma ima miške in včasih težje diha.
Krilca.....sem jih dobila kar ene 4 za darilo in so vse tko cartkane, da komej čakam, da ji bom oblekla. So pa dve iz jeansa, tko da jih imaš lahko spomladi, dve sta pa zimski. Moram počakat, da bo spet malo bolj toplo,ker se je kar fajn ohladilo tudi tle na primorskem in pol ji lahko tudi za ven oblečem, sicer ji bom dala pa samo za notri, če bomo šli kam na obisk.
No zdej pa morem it, ker se že prebuja...... Spet bo borba za mleko.......

21
13
Ma usi ful pameti. Pol pa ja dobra si da to zdržiš.
JA KAJ PA NAJ?! Naj bom še bolj živčna, da bo to otrok čutu? Pomagaš mu toliko kot lahko in to je to.
. Upam da ne bo prekratek spanec.
Ker bo res, verjemi
.
. Darila imam že pripravljena, saj sem letos pohitela. Z malo se mi res na da gužvat po trgovinah. Neli dobi igralno mizico, ki bo prišla v poštev šele kasneje. Smrekico smo postavljali v soboto (oziroma dve, imata fanta svojo
...še nič.
.
. Me je kar strah saj mora jutri dat najstarejši ven zobek (padel s kolesom), pa trening, v sredo imata fanta nastop, v četrtek spet gimnastika... zraven pa naj še napišem predavanje
polepša dan
svetovali, da naj pocakam vsaj do 6 meseca z dodajanjem. Mogoce mlecne kasice po dopolnjenem 4 mesecu, ostale hrane pa ne.
. HELP!!!!!