19.12.2007, 17:29
725
Lane31.....hvala bogu je vse uredu. Ti pa verjamem, da te je kar stisnilo. Jst se moram tudi disciplinirat in nehat jo puščat na previjalni mizi - na pralnem stroju. Sej večinoma imam vse vedno pri roki, ma včasih se le zgodi, da moram it kaj iskat v sobo. Sej je zelo pridna in se še ne obrača, ma itak nikoli ne veš, kdaj bo enkrat prvič. Bom začela prakticirat, da jo dam raje na tla za tistih par sekund. Kako pa druge, a jih pustite, al ste lepo pazljive, tako kot je tudi prav?
Si mi dala prou mislit in zdej pa preneham s tem, da mi res ne pade s take višine. Si ne upam niti pomislit.....
Sicer je pri nas vse po starem.....BERI.....še vedno je borba za hranjenje. Kakšen dan je boljš, pol spet slabš..... Sem ji pa zdej ob zadnjem hranjenju zamenjala cucelj in sicer na 2 luknje. Če je mogoče problem v tem, da se ji ne da dosti vlečt, bo zdej vsaj malo bolj teklo. Nisem pa še prou stestirala, ker ko sem zamenjala, je že na pol spala in je vlekla lih še parkrat in trdno zaspala. Še vedno spi, zato pa sem tu na RR. Bomo vidli naslednjo rundo, če bo kej boljš s tem cucljem.
Danes je bilo pri nas tako lepo in toplo vreme. Prou pomladno na sončku. Smo šle malo vozičkat in pol smo še pol urce sedele na klopci in se sončle. Ko sem jo doma vzela iz vozička je bla ful topla....je bila pravi dan za kiklco.
Kako ste kaj pridne z darili? Ste že vse nakuple? Jst še prou nič. Malo mi teži, ker nočem v te centre z
, ker se mi zdi, da so sami bacili okrog in okrog. Bom mogla urihtat kako varstvo in potem na hitrco skočit sama. Samo to bo pa res kriza, ker jst sm bla navajena ure in ure hodit po štacunah predem sem se odločla za darila, zdej pa res ne vem, kako bom to uštimala v urci al pa dveh. Grem še malo pospravit kuhnjo, preden se zbudi. Mejte se. Se beremo kasneje.

Lepo, da si se vsaj miceno javila
...