30.12.2007, 23:22
725
Pozdravček še od mene. Še dobro, da sem še ulovila staro leto.
oktobrka......jst imam tudi prekuhano vodo spravljeno v termusu in delam obroke sproti. Če se mi zdi prevroče lih malo ohladim pod mrzlo vodo - moja princesa je pač taka, da raje bolj mrzlo mleko pije. Mi je pa pediatrinja rekla in v bolnici tudi, da si lahko mleko pripraviš tudi vnaprej in ga hraniš v hladilniku največ 24 ur. Ko ga rabiš ga pač pogreješ na banjo marija (jst imam kar grelnik od aventa). Tko da jst sicer mleko pripravljam sproti, če pa se zgodi, da ga ne poje lih takrat, al če se mi zdi da bi še jedla in hitro prištimama še malo, pol se pa premisli, pa počakam, da se ohladi (cca.5-10 minut) in ga dam v hladilnik. Pol naslednji obrok pa samo dodam kar še manjka do primerne doze.
Joj sem zakomplicirala.....skratka, jst po večini ne mečem proč, ker itak hitro po pripravi vidim, al bo pojedla ali ne, in ga takoj spravim v hladilnik. Ni pa imela nobenih težav nikoli (beri: zvijanje, krčki...)
mama06......kako poznam tvojo zgodbo. Pri meni traja že približno 1 mesec, ko se prebijamo iz hranjenja v hranjenje, z vsemi možnimi fintami. Pa smo na adaptiranem mleku - torej ni nobene spremembe okusa. Ampak ona se dere, ko da jo bo konec, ko zagleda flaško od mleka. Čaj pa dobesedno golta. Tudi jst sm najbolj srečna ponoči, ker med tistimi obroki itak spi in poje, čez dan pa imamo bitko na neretvi, pa na Sutjeski...... Je pa tko, da je že kakšen dan bolje, pa pol čez nekaj dni spet isto. Pa še ta problem imamo mi, da mi na obrok poje največ 120 - kadar je zelo lačna, sicer pa tam nekje 90-100 v povprečju, na škatli od mleka pa piše, da bi mogla 150 pojest. Ma kaj čem, itak če ji silim ne prime in se samo še bolj dere, tko da sem vesela, da poje vsaj nekaj. Me prav zanima kako bo zdej na kontroli naslednji teden. Se mi že prou zdi, da bomo spet na spodnji meji in se premalo zredili.
Vas zapuščam, ker si moram še lase umit. Če mi jutri ne uspe prist gor, vam želim lepo praznovanje.
Pa se beremo v novem 2008.
Srečno,

Se mi sline cedijo
zate,da vstrajaš.Bi lahko bil kriv prihod
?
.
gleda nazaj in vstran - naša se je tko cela zvila v levo. Meni je v RA rekla, da morš to v budnosti preprečevat. Otrok mora vedet kaj je sredina (3 meseci) in pogledat v levo in desno, ne da bi se cel zvil.
21
13
. O čem že jaz razmišljam...
.