03.01.2008, 10:27
725
Dobro jutro še od mene - prvič v 2008.
Srečno in predvsem zdravo leto želim vsem vam, moje virtualne prijateljice.
Joj lane, a veš da sem se tudi jst spomnila, da lani januarja pa nama je končno uspelo ustvarit to najino prelepo bitjece. Še zadnja M četrtega januarja, pol pa akcija. Res se je nam oktobrkam zelo lepo začelo lansko leto, letošnje bo pa itak samo nadgradnja lanskega. Bravo mi!!!!!
Za NL smo bli v LJ pri enih prijatlih. Malo me je skrbelo, kako bo eno urco vožnje prenesla, ma itak smo šli šele zvečer okol 7 gor in je skoraj celo pot spala. Na cestninski se je pol zbudila, ma je bila pridna. Je bla mama bolj švoh, ker sem sedela zadaj in tiste rebrnice so res kriza za moj želodec. Mi je blo kar slabo. Upam, da letos pa res potegnejo to avtocesto do konca, ker je že skarjni čas.
Zdej vas pa zapuščam, ker je princesa zaspala in grem malo počistit - sej veste moram otvorit v novem letu.
Čeprav bom kar na hitro neki poštukala. Se mi kar ne da, ko je tako turobno vreme. Se je tudi pri nas poslovil sonček, ki nas je te dni lepo grel. Se beremo,

, tako da je med tistim časom mož spal pri njem. Z nazdravljanjem tako ni bilo nič, ker sem bila jaz ok. dveh, ko je večji končno zaspal, že koma v postelji.
A ima katera kak nasvet za dudo, katero naj še kupim? Nukova (kavčuk) in Aventova (silikon) očitno njemu nista ok, jaz pa ne morem vsakič, ko joka, stati pri njem in mu držati mezinec v ustih za tolažbo. Dojko mi meče ven, ko ni več lačen.
Eni pa je enkrat počakala doma, 2x pa pri moji teti, ki je doma v prvi hiški pod Pohorjem.
Je blo pri nas kot na soški fronti in sem jo mogla pol ure mirit da je zaspala. Pa še to z mojo roko prek njenega telesa.
moram it,se še javim,če bo višek časa,nočka.
....če ne poje več kot 50 pol že ni lačna ...sigurno se redi,saj pa se ne rabi kilo vsak mesec,
pri treh sončkih
je na dopustu,pa
z ogromnim trebuhom....ko se spet vrnem tja pa bo to detece že stalo na nogicah
.
prvič cepljeni. Mi smo naročeni 15.1. Upam, da ne bo spet prevelikega vika in krika pri dohtarju!