vriskanje - a še pri kateri ful vriska? Naša samo da vidi bundico (ja valda, da gremo ven) začne ful vriskat. Ful se rada vozi pa okol vandra. Sam da ni treba bit doma
Pri nas pa je zadnje čase ravno obratno, ko zagleda bundico je že jok, ampak jo potem nekako pretentam, da greva ven, ampak krožim v zelo majhnem radiju okol bloka, da ko zares zateži, da greva not. Ne vem, zdi se mi da se ji zdi že dolgočasno v vozičku, ker nič ne dogaja in nič ne vidi. Tud igračke, ki sem jih napopala gor je ne zanimajo v vozičku.

Ali jim lahko že malenkost (za eno stopnjo) dvignemo ležišče, da vsaj malo vidi ven, ali je še prezgodaj za to??
Čvekice danes lepo čvekajte, saj ste verjetno že začele, za naslednjič se bom pa tud jaz probala potrudit, da pridem.
Spanje, danes smo se imeli vrhunsko (no včeraj), ko je spala revca do dveh popoldan, potem se je prebudila, odspala še popoldan enkrat, se skopala in brez problema zaspala (seveda pri mamici v naročju), ampak v miru, brez krčkov in dretja.
Vse tiste, ki jih uspavate tako kot jaz - v naročju, kako jih boste začele navajat, da bi zaspali v posteljici, mene že pošteno boli hrbtenica

, no saj je lepo, ko vidiš kako detece zaspi v naročju in ima čist angelski obrazek, ampak njeni kg počas naraščajo, moji pa padajo in jo že kar težko takole cartam zvečer. Rada bi jo navadla vsaj na to, da bi šla z njo v posteljo.
Ena je spraševala za koš, mi imamo diper champ, ga je tamala dobila za božička od tetice in je res špica, še najbolj mi je všeč to, da ni treba kupovat tistih kaset oz vreč. Notri daš kakršnokoli vrečo hočeš, važn da je dovolj velika. Je res špica
Obračanje in kravce ko vas berem sem kar mal zaskrbljena, naša sploh noče past, pa tud nič se še ne obrača. Zaenkrat se full ukvarja z rokami, pa jih non stop v usta nosi (mamo tud že slinček)
Moram it že kliče