Pozdravljene čveke, dva dni me ni, pa komaj sledim. Zoja že spi, starejši bere knjigo, oči je v nočni, jaz imam pa malo časa.
Oktobrka sem že držala pesti, no pa nič, sicer pa stavim na Klavdijo.
Pri nas še enega ne bomo meli, ker moj ni za stvar. Pol sem pa tudi jest začela razmišljat, da ko bom imela jaz 50 let jih bo Tej imel šele 17. On v pubetreti jaz pa v meni .
Tave pod tole se podpišem, sem ravno zadnjič premišljevala, kako bo zgledalo na Zojinem maturantskem, ko bosta dva starčka sedela za mizo

.
Drugače pri nas vse pod kontrolo. Malo me edino skrbi cepljenje.
Jenny Anny a je že boljše, kaj pa ritka? Si prepričana da je od cepljenja?
Naša ima že ves čas tako lepo kožo, pa me najbolj za to skrbi, zaradi neurodermitisa, ki ga ima starejši.
No mi gremo pa jutri na sneg, malo na Roglo. Možek pride ob 8h zjutraj iz nočne in šibamo. Komaj čakam, da sprobam mojo novo chico. Pa bognedaj, da mi kdo na njo dilce postavi v vrsti, mu bom kar vrat pregriznila, ko je tako lepa.
Škoda edino, ker je bolj slaba napoved. Bo že, važno da bomo na zraku.
Drugače mi je pa Zoja full posrečena, saj se vsakič, ko jo začnem oblačit za ven, tako lepo smeji. Samo da zagleda svoj klobuček, pa je že čisto navdušena. Prava potepinka.
Je ravno zadnjič moj izjavil, da je izgleda z napako, saj se smeje, ko ji oblačiš zadeve čez glavo, saj takrat bi morali vsi dojenčki jokat.
Ja take imamo. Nič sedaj pa šibam, moram še board namazat, pa ostale stvari za jutri pripravit.
Uživajte