writing-img

RE: zobje in lasje v nosečnosti

clock-img

20.11.2007, 20:18

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

Meni lasje izpadajo približno enako kot pred nosečnostjo. sem pa že takoj na začeku nosečnosti opazila, da mi lasje veliko prej postanejo mastni. hormoni pač delajo svojeuser posted image
Z zobmi zanekrat nimam težav, imam pa ogromno preglavic z mozolji user posted image . pa kaj hočemo, je vredno potrpetuser posted image .   

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

clock-img

24.11.2007, 16:28

clock-img

portugalka

pencil-img

154

sm v 13t in meni tudi lasje kar izpadajo....kaj šele bo user posted image po porodu?
zobe pa preventivno preverjam pr zobozdravniku....

clock-img

24.11.2007, 16:31

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Jaz sem v 8 tednu in se mi lasje zelooooo mastijo, tako da si jih perem na 2 dni.

200% MAMI

clock-img

24.11.2007, 16:32

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Aja, z zobmi pa nimam težav, tudi pred kratkim sem bila pri zobozdravnici in mi je rekla, da je vse ok.

200% MAMI

clock-img

24.11.2007, 16:33

clock-img

portugalka

pencil-img

154

joj martiniščica meni tudi. in sem v 13t
totalno. user posted image
pa pravijo, da naj bi imele nosečnice tako bajne lase...
a se to kaj kasneje popravi?

clock-img

24.11.2007, 16:59

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Nimam pojma, jaz sem se tudi sicer umivala lase vsak 2 dan, ampak je sedaj bistveno slabše. Sedaj bi si jih v bistvu morala vsak dan, če bi hotla imet normalno frizuro. Drugi dan imam namreč že čist mastne.
Pomoje tisto o svetlečih laseh v nosečnosti pomeni - mastne lase user posted image . Ko sem se pa špikala s hormoni za rast foliklov pred zaositvijo, sem imela pa super lase, se mi jih 4 dni ni bilo treba umit, pa tako gosti so bili. Žal ni dolgo trajalo.
Čakam na sijajne lase.user posted image

200% MAMI

clock-img

24.11.2007, 17:05

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Da vaju pomirim - se izboljša. V prvi user posted image  sem bila prvo polovico kot pubertetnica, potem pa sem šele zacvetela. Koža lepa kot dojenčkova ritka, lasje svetleči in lepi. No, po porodu pa kamlu spet vse pride v stare tire user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem