Ma ja, sem jaz stroga mama

Sva ravno od psihologa, kjer sva imela pregled pred vpisom v šolo, ker je mejna generacija, rojen konec dec/2002 in je še psihologinja pod mizo letela ob njegovih forah. V glavnem, naredil bo vse, samo da ni treba poslušat, kaj se reče, če se pa že sliši, potem se išče 100 in en izgovor, da se tistega ne naredi. Men to že dolg ni več smešn

, ker tista skala včer bi se lahko ZELOOOOOOOO drugače iztekla kot se je. Jaz se sicer sama sebi včasih zdim zmaj, ampak očitno je mladič tudi mali zmaj, ki uspešno konkurira mami zmajevki

. V glavnem, bom še zelo zmajevska in stroga, ker mulc MORA dojet, da ljudje pač ne blejamo ke v tri dni, ker se nam glih da, ampak z nekim vzrokom. In da je včasih treba stvari naredit tudi brez kilometskih razprav in pogajanj. To pa našemu še hudo manjka. Verjetno,- ma ne, zagotovo! - tudi po moji krivdi

, predvsem pa po zaslugi babic, ki bi ga še zmer futrale in oblačile, če ne bi jaz že ene parkrat na ta veliko ven padla

. Tko da kazen ostane

! Pa nisem nič huda, ti kar mirno povej, ker ga tudi jaz, kot vsi zemljani, včasih polomim pa brcnem v temo, je čist fajn,. če še kdo "od zun" kdaj kaj pripomni.
Končni izid pregleda je bil, da vpis odložimo, gre v šolo drugo leto, letos pa v vrtec. Po sami intelektualni plati, je rekla psihička, ga lahko v 3. razred vpišem, ve in zna več kot marsikdo v 3. razredu (njena izjava

) manjka pa vztrajnost, natančnost, koncetracija, polsušanje, poslušanje, poslušanje. A sem rekla poslušanje?
Pena za po tleh je pa terapevstka blazina od Airexa - zame zakon. Tokrat sem jo uspela sfehtat na recept, ker z D. ogromno telovadiva na njej, pa tudi veliko večino časa caruje na njej. V ležalnik ga dajem minimalno, v hudi sili, sicer smo vsi trije s K. vred na blazini. Je lepo udobno mehko, veliko toplo...špica. DObiš jih sicer tudi za kupit v Vita centruv KR.
Nosek si je pa naš pišček odrgnil, ko je bil po transfuziji pod lučko in so ga morali dat na trebušček, pa je z noskom drgnil po plenički. Potem so mu naslednji dan morali dat na očke očalca, ko so ga obsevali od spredaj in se je še s tistimi očalci pokrampal po nosku. 2 dni bepanthena, pa se je oluščilo.
Šibam jest in pol k alergologu, frizerju, šoping
< Sporočilo je popravil mamuška -- 19.2.2008 12:37:11 >