IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Hmm, kaj naj pa zdaj naredim?
Mamuška, čist si me zmedla. Seveda sem ti zelo hvaležna. Zdej sem pa res brez ideje. Sling že imam in se nikakor ne morema navaditi nanj. Meni se je ravno zdelo, da je kengurujček bolj v oporo, ker v slingu je vse tako gibljivo in ni nobene trdne opore. No, sej nima veze. Joj joj, moj ima okroglih 40. Nimam ideje! HELP!
SOrry no, nisem hotla

, ampak tega detajla veliko ljudi ne ve. Po mnenju razvojnih pediatrov je otrok za v kenguru tam po 6. mes, prej se mu dela velika škoda. Dlje časa ko je not, več škode mu napravi. Jaz takele stvari sicer vzamem tko mal, z rezervo. Zihr se ne bo svet podrl, če bo otrok v enem deževnem vremenu pol ure v kenguruju, da se bo "preluftal". Samo vprašanje je, če se taka investicija za 3 x na mesec po pol ure izide.

Če iščeš darilo in bi rada možu naredila veselje, otroku pa korist, dodaj še 100 eur in kupi nahrbtnik vaude. To so odlični pohodniški nahrbtniki, ki svoje lastne teže skoraj nimajo, not lahko nosiš otroka do 25 kg (če zmoreš

), nazadnje so stali okoli 33.000 SIT. So neuničljivi, z vsemi zaščitami proti mrazu, vetru, soncu, otrok lahko mirno tudi kako kitico oddremucka not - sedišče je ojačano, zelo udobno, za manjše je zraven tudi vreča za nogice, da ne ozebe, skratka za družino, ki ne hodi samo po mestu in šoping centrih več kot uporabna zadeva. Poleg tega je nošnja tudi "šerpi" prijazna, da ti ne guzne hrbet in ramena. Mi smo imeli izposojenega, kupili ga nismo samo zato, ker je prvi sin bil in je izredno priden hodec in ga skoraj nismo rabili. Vzeli smo ga na Komno in Črno prst in se nam je krasno obnesel - pri sinovih ne polnih 3 letih.
Riževe pahuljice -

- ženska ne zna slovensko!!! To so riževi kosmiči, jaz priporočam alnaturine, so iz bio pridelave in se fino raztopijo v melku.
Šibam pospravljat, doma imamo atomsko bombo