Taj... čestitke za malega princa. Bodi priden in zdrav še naprej!
Včeraj smo imeli prvi pregled. Zdaj smo veliki "že" 52 cm (ob rojstvu 48) in tehtamo "že" 3.745 g (ob rojstvu 2.690). Polulali in pokakali smo celo ambulanto
.
Mi pa ni jasno, zakaj se je večkrat, predvsem pa zvečer, zgodilo, da po dojenju, par minut po tem, ko zaspi na joški, začne besno nabijati moj trebuh z nogicami in otresati z glavico levo in desno
meni se isto dogaja

Pojma nimam, ponavadi je kupček, al pa prazna dojka, ampak ne vem, zakaj noče spustit bradavice
sliva10... ja madonca, s čim se pa vi futrate??

Aja, btw, drug teden v sredo grem na obisk k Lili v P, da se mal pokažemo in nesem kšno malenkost.
Miklavž... jaz mu nisem nič nastavla, mam 19. šele pregled
le da je zadnji del noči obup, ker skozi renči in jamra (kot bi imela ribjo koščico v grlu)
Večerno uspavanje... mi smo si zdaj sposodli košek in jo zvečer uspavamo tko, da jo vozimo gor in dol (in to delam tud zdele

). Moj je to počel danes od 4-6h ponoč-zjutraj, vmes pa mal srfal po internetu. Res je zlat, jaz sem pa spala.
Mleko... mal me živcira, ker imam čez dan in ponoči vseskozi dovolj mleka, samo zvečer mi pa zmerej zmanjka

Oziroma bi bla zvečer mala rada na eno uro na joški in me čist zmolze. Pol morm pa dodajat. A mi kera ve povedat - ga bo sploh kdaj dost za vse obroke?? Pijem res velik, jem normalno, počivam, kolkor se pač da... prov žalostna ratam zvečer ko bi jo rada mal pocrkljala, pa mam čist prazne zize
No, gremo počas spat.
Aja, jutr dobimo nov avto!! Yupppyyyyyy!!!!