No, kot sem predvidevala, se je včerajšnji večer končal z Aptamilom. Spila sem več kot 6 litrov tekočine, tko da to očitno ni pravi razlog. Mala se je tko drla, da sem ji dala flaško, potem pa smo šli k dediju. V avtu je spala, ko sem jo položila v spalnico je tud še spala. Potem sva midva šla (btw: prov bedno, ko ti v dobri gostilni ponujajo huuude dobrote, od školjk, do carpaccia, ne vem kaj še vse, jst pa polento
). Po dveh urah so naju klical, da Kim joka odkar sva šla in da tud Staš joka (ki drugač nikol), da me pogreša itd... skratka cela štala. Sva napokala otroke in smo šli.
Ko smo prišli domov, se je mala spet drla, sem namešala še eno flaško, in smo zaspali ob pol enih, zbudili pa se ob 7h
. Potem je jedla ob 10h in 12h, od 12h naprej spi. Ob 17h se je zbudila, sva na hitr pojedli (sicer bi mela eksplozijo mlekarn) in zdej spet spi. Prov veselim se današnje noči, pa še sami bova, k je moj dežuren v lokalu
Bi pa včasih prov rada dala tale forum mojmu mal za prebrat, da bi videl, da imamo vsi starši zlo podobne probleme. Od tega, da podnevi v največjem đumbusu otroci spijo ko ubiti, zvečer in ponoči pa ni variante. Do tega, da nas veliko mamic mleko dodaja, da veliko dojnčkov ne mara dude, da smo večkrat vsi na robu živčnega zloma...
In da to, da bi se radi nosili in crkljali ni razvajenost no ja...
), ampak del dojenčkovega urnika, saj vendar ne more bit v naročju samo ko je.
Imam občutek, da se bom tekom noči še kej javla.
Scuba... otroku dej jest, če je lačen. Če bo mela preveč, bo polivala in bruhala. Ampak dokler poliva mal, se ni treba nič bat, ko pa bo vse ven teklo iz nje, je pa verjetn preveč. Pač eni rabijo več, eni manj. In tud sigurno ne bo vsak dan enako ješča.
Vanja... pa smo, ne?! Še enga Timončka smo dobili, da bi le bili vsi naši novemberčki (plus oktoberčki in decemberčki) zdravi
Britanka... ti si mi pa ušla iz seznama, no, nisem prepričana, če sem ti že zaploskala za punčico
si poskusila že s črpanjem mleka
Ilije... to črpanje me tko ubija... Že pri Stašu sem se matrala s temi butastimi črpalkami, in so me psihično čist uničle, tko da se je prov namenoma izogibam. Res mi je muka. Sej čez dan v bistvu kr lepo je, na 3-4 ure, tko da nimam prov velik viška. Razen če mi prespi kak obrok. Ampak je pa pol tolk bol sestradana, tko da me spet zmolze v nulo
ampak je boljš dodajat kot pa mučit oba čelo popoldne in večer ... rajši zmešaj flašo, pa oba počivata. ko boš spočita bo tut mleko. če ga pa ne bo, bo pa flaša ... še vsak je tut ob flaši čist ok gor zrasel.

pa še res je !