cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novembrske levinje 2007

clock-img

07.03.2008, 22:44

clock-img

potepinka

pencil-img

888

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

PUNCE SPAT jutri pa boste vse kot zombi potem pa so otroc krivi

sj nasa do 9ih zjutri spi, tko da ni panike, da moram hitr spat user posted image

Blagor ti pri nas pa ob 6 avf se pučitim kot bi bila v službi

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

clock-img

clock-img

jooly

pencil-img

932

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Jolka a se učiš skrit al ne dohitevaš user posted image user posted image user posted image user posted image

Te pogrešam user posted image user posted image user posted image

Čakte čakte, sam mal. A to se gremo zdej slepe miši al kaj? Tok da vem, da si ruto zavežem okol oči user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

clock-img

gruška

pencil-img

1774

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Jaz grem spat, nočko.... pa ne prveč naklofat...

Ne, no ....
user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

07.03.2008, 22:45

clock-img

DEBELUŠKA30

pencil-img

1329

Jooly ja slepe miši pa naravnost v posteljo!

Spet sem se oglasila user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2008, 22:47

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

Nc, mislm da se bom pobrala spat!
user posted image Lahko noc!

clock-img

07.03.2008, 22:48

clock-img

Dajica

pencil-img

1100

jolly-a si gledala ze 2 leti se mi zdi nazaj, ko so bili viktorji in je zrnec vodil, ko je oponasal joli pa mutulo ko sta tekli? ravno zanc sem gledala posnetek in ko zrnec rece: jooooli, sem se full nate spomnla user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2008, 22:49

clock-img

kanarka

pencil-img

655

Mamuška...moja isto 100-120 na 3 ure, pa nič dojenja, tako da tvoj potem poje več.

clock-img

07.03.2008, 22:49

clock-img

gruška

pencil-img

1774

user posted image

Vanja, enkrat ko sem bila noseča, sem pod koutrom enga spustila, pa pride moj izpod tuđa, dvigne koutr (fuj) in se začne reţat, da tok smrdi, da prđice s kovčki ven letijo user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

clock-img

07.03.2008, 22:50

clock-img

jooly

pencil-img

932

IZVIRNO SPOROČILO: TKT

jst tud. sam še tole torto zmažem, sem se zdele spomnila, da sem bla popoldan v slaščičarni. mmmmmm

clock-img

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

jolly-a si gledala ze 2 leti se mi zdi nazaj, ko so bili viktorji in je zrnec vodil, ko je oponasal joli pa mutulo ko sta tekli? ravno zanc sem gledala posnetek in ko zrnec rece: jooooli, sem se full nate spomnla user posted image user posted image user posted image

js pa nate mislim ko vodo v sparu kupujem user posted image

(kaka ljubezen, a)user posted image

clock-img

clock-img

Dajica

pencil-img

1100

PUNCE SPAT jutri pa boste vse kot zombi potem pa so otroc krivi

sj nasa do 9ih zjutri spi, tko da ni panike, da moram hitr spat

Blagor ti pri nas pa ob 6 avf se pučitim kot bi bila v službi

no sej se ne bi rada prevec hvalila, da ne bo ze dons celo noc alarm pa zjutri ob 6ih auf ...uf, si me na sluzbo spomnla user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.03.2008, 22:51

clock-img

jooly

pencil-img

932

ne boš verjela, ampak od tuki moj nick user posted image

clock-img

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

packa, dej se men mal... pol bos pa spet pol pustila tko k zadnic, da sem si oci pasla...

clock-img

clock-img

barika

pencil-img

6448

WTF????? a ste malo user posted image user posted image user posted image , šla sem pod tuš, naredla kokokokokokokice, pa morem prebrat 5 novih strano?!?!?!?

Babe, pa še it spat no.... men se programirat ne da, tak da dejte še kej povedat noooo

clock-img

clock-img

gruška

pencil-img

1774

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

jst tud. sam še tole torto zmažem, sem se zdele spomnila, da sem bla popoldan v slaščičarni. mmmmmm

A je boljša kot una v Celju ? user posted image

clock-img

07.03.2008, 22:52

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Sem še mal pršla poškilit... user posted image

clock-img

07.03.2008, 22:52

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Babe nore vam se pa spet dogaja user posted image

Scuuuubiiiiii?!!!!!???!!!!

Pa ne da me pogrešaš?? user posted image

Scuba, glej da jutr zjutri za kofe prstaviš, k zdele že sladko drnjohaš...

na pokru sem visela nč ne drnjoham. Ampak grem pa zdej, ker itak bo naša jutr že ob sedmih pokonc. Dvomim da že obvlada koledar da bi vidla da je jutr sobota in lahko dlje spimo user posted image  
No pa ne preveč naklofat a prov?

lahko noč čveke moje user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

07.03.2008, 22:53

clock-img

barika

pencil-img

6448

a vete zakaj je naša joolika tak suha, .... ker si naroči torto, da en (EN) kos v usta, potem pa gleda tisto torto....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

jooly

pencil-img

932

IZVIRNO SPOROČILO: barika

WTF????? a ste malo user posted image user posted image user posted image , šla sem pod tuš, naredla kokokokokokokice, pa morem prebrat 5 novih strano?!?!?!?

Babe, pa še it spat no.... men se programirat ne da, tak da dejte še kej povedat noooo

zakva se pa tok časa drgneš? sam mal - a ti skučajn u prostem času u rudniku kopleš??

clock-img

clock-img

Dajica

pencil-img

1100

ne boš verjela, ampak od tuki moj nick

hahahhaha k da bi vedla user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

ajtak

pencil-img

2830

Aja, Barika hvala za mail!

clock-img

07.03.2008, 22:54

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Jaz bi tud mal...

clock-img

clock-img

gruška

pencil-img

1774

a vete zakaj je naša joolika tak suha, .... ker si naroči torto, da en (EN) kos v usta, potem pa gleda tisto torto....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki vas ni blo v Celju - TKO JE NAREDILA TAM ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

barika

pencil-img

6448

WTF????? a ste malo , šla sem pod tuš, naredla kokokokokokokice, pa morem prebrat 5 novih strano?!?!?!?

zakva se pa tok časa drgneš? sam mal - a ti skučajn u prostem času u rudniku kopleš??

loubica zlata, tole moje tuširanje je bilo expresno danes...5 minut, pa 2,30 minut kokice, zej vidiš kake gofle čvekaste smo/ ste?!?!?!?

clock-img

07.03.2008, 22:55

clock-img

Oranža

pencil-img

1337

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

user posted image

Vanja, enkrat ko sem bila noseča, sem pod koutrom enga spustila, pa pride moj izpod tuđa, dvigne koutr (fuj) in se začne reţat, da tok smrdi, da prđice s kovčki ven letijo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst grem pa spatuser posted image . Nočko

user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem