11.12.2007, 20:53
372
Jaz ful pazim, ker imamo drugače krče. Sem bila sedaj na 14 dnevni dieti brez KM in zadnja 2 dneva sploh ni imela krčev, tudi prej je bilo kar znosno, zato sem včeraj zjutraj za zajterk jedla mleko. Smo se do polnoči ukvarjali s krči, tako da me je kar minilo, da bi ga še kaj pila. Pri prvi sem bila prve 4 mesece bolj ali manj na dieti. Potem pa sem začela vse jesti, ko so krči minili. Se pa tolažim, da gredo vsaj kile hitreje dol. Me pa kar mine, ko berem, da hrana ne vpliva. Seveda vpliva, saj vsak dan vidim kako reagira ko kaj pojem. Tudi kave žal ne pijem, preventivno raje vidim da mirno zaspi, kot da mi ves čas z joške "pada " in se krči. In na koncu ne vem ali jo tok boli ali je še res lačna. Sesala pa bi.
mamuška: ne je ne budim. Ponavadi dopoldne spi enih 4 ure, vendar potem nadoknadi hranjenje popoldne, ko je na 2 uri. Sem včasih budila pa sem dosegla le tečnobo.
nayya28: Jaz imam modrce iz Mullerja. Se zelo lepo perejo, jih dam kar na 95, ker so vedno zapacani. Te blazinic skušam ne uporabljati, ker imam zelo občutljive bradavice in očitno se mi zelo rade glivice zaradijo in potem bolijo kot . Za triumfove pa žal ne vem.
scubadiver: če si prej ti skrbela za seznam najlepša hvala, ker je verjetno kar nekaj dela s tem. Če pa je posodabljal pa jaz ne vem, ker nisem utegnila vse spremljati. Tudi sedaj je težko vse prebrati. Če nisem en dal gor potem je toliko postov, da res ne utegnem. Ponavadi samo kar preletim
Se mi pa zdi dobra ideja, z rdečo označit vprašanja. Tako lažje odgovoriš. Ali katera ve kako citirat iz več različnih postov. Meni uspe samo iz enega.
LP
< Sporočilo je popravil makica -- 11.12.2007 20:57:52 >

tut čez noč in pa tudi podnevi totalno mokri po trebuščku do pazduhe in kakšne plenice uporabljate? Mi imamo paket iz Dm (babylove) od 2-5, pa tistega 3-6, fixes tut niso boljše, Muller 3-6 tut ves moker. Ali obstajajo kakšne nočne plenice? Ponoči od 23-5h zjutraj ga ne previjam. Podnevi po vsakem dojenju (na 3-4 ure).
. NAs je pac velik na forumu in jst ko berem poste, si ena vprasanja zapomnem, ena mi pa kr uidejo. Sem ze tko al pa tko hotla predlagat, da bii vprasanja oznacevale z rdeco (da ko ves, da je nekdo neki vprasal, ampak se ne spomnes kdo in kaj samo poisces rdece obravan stvek al pa da dajemo pred vprasanje tale znak
). Jst tud vcasih kaj vprasam, pa ne dobim nobenega odgovora...