Dober, lep in sončen dan vam želim...
..spet je ponedeljek...madona se obračajo dnevi...
..jutri imamo drugo posvetovalnico...jupi, pa bomo videli kok smo zrastli...
Debeluška hvala za kavico..upam da ti ugotovijo na kaj si alergična je tko manj težav, ko enkrat veš in se temu potem izogibaš...SREČNO...
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Sonchek...jaz že ko ji fiziološko noter vlivam začne tuliti, potem se pa sploh ne umiri, dokler je ne vzamem na roke. Prvo sem ji lahko brez problema čistila nosek s palčkami in je pri tem prav uživala. Zdaj ko je pa prehlajena, pa kriči, če se približam nosu. Mogoče je samo to vzrok. A ti potem tudi čistiš, če ni prehlajena in kolikokrat (na teden ali dan).
..dvakrat na dan-ziher, ker ima skoz nekaj notri..pa mislim da ni prehlajena..tako je že skoraj od rojstva..zvečer preden gre spat ji zihr vsak dan...
..mogoče zdaj ko je prehlajena, da jo kej boli tam okoli noska in zato tuli..ker kr brez razloga pomoje nebi...no ja...kaj pa jaz vem..
IZVIRNO SPOROČILO: martita
sonchek, za otroški dodatek izpolni (bruto) podatke iz dohodninske odločbe za leto 2006.Danes smo vozičkali v tvojem koncu smo šli od Stop pa skor do Karlovce...in nazaj. Je bla kar dolga, ampak fino, ker ni nobenga prometa. A je tako tudi med tednom?
..zanimivo da se nismo srečal...kdaj ste pa šli..k mi smo šli pa proti rašci...lohk bi se tle ustavli..pa bi mal poklepetal

..ja drugače je tudi med tednom kr fajn..čeprov se je men včeraj zdelo kr veliko prometa, ponavadi ga je manj..
..a še rabiš sterilne kozarčke za shranjevanje mleka..jih imam kr nekaj viška, če želiš...javi se...
Tiannca, Tin, Lana, Nataša..vse najboljše za mini RD!!!
..no zdej pa šibam naprej likat..
pri nas je že sonček in pol letimo ven...
lep dan vsem..
papa
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84