03.02.2008, 22:48
1337
Ej te čist štekam. Tud mi smo prej ful podobno kot vi jedli...mesa skoraj nič...sem in tja kak piščančji file in ribe....drugače pa nič...Enej ga sploh ne mara....rdečega mesa pa sploh ne jemo, ker ga itak telo ne potrebuje. V glavnem tud ful zelenjavo pa sadje pogrešam. Sicer men soja tud ni glih ne vem kaj, ampak tale smetana mi je pa padla v oči, pa da ne packam zmer v dvojno mi prav pride. Razni sojini jogurti in pudingi so mi pa tko no....sojim mlek pa tud ne kej preveč fajn. Ga mam liter kar dolgo
...no pa sej glede na ceno je boljš tko
. Drugače se pa strinjam z Bariko - DM ima kar precej te prehrane in cenovno veliko bolj ugodne kot v naših štacunah. Samo jst ga nimam glih ''na dohvat ruke'' pol pa mal dražje kupujem. Sm pa zadnjič naredila palačinke iz soje, pa so ble še kar no za prežvet je blo
. Ema: gledala, glasovala za Coleta Scuba, pol pa še za Lango - so mi bli fajni. Ampak žal za nekaj glasov prekratki
. No tale Rebeka men ni glih ne vem kaj
... Ajtak ful ste lušni.....
nč zdej grem pa pod kožo gledat
Se ctipkamo jutri....
Nočko

k tole spremlja so cene....že tko je vse drago, tale hrana pa še bolj. Aja pa majonezo brez jajc z lanenim oljem, brez uporabe pšenice, glutena ali škrobain brez gensko spremenjenih organizmov
Smetana - če je samo kaka žlička v omakcah, tudi še gre, da bi si jo na sok dala - no go. vse se neha že pri juhcah in mineštrah, jaz ne smem nobene "navadne" zakuhe, vse dietno, tko da mineštro za 2 usta v 2 piskrih kuham
pohvalit, privoščil mi je nov mobitel nokia 6233 (zdej pa vem, zakaj je imel tolk proti, da si kupim novga)
od mene
, no mogoče bom še prej en test naredla, ko ima moj rojstni dan, da vidim, kok to zgleda,
gledala v kinu pred rojstvom Vasje.
za vaju pa še za katero.