writing-img

RE: kateri je zanesljiv

clock-img

16.11.2007, 06:43

clock-img

Skye

pencil-img

3190

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Prisegam na CB.user posted image

Se podpišem pod ta postuser posted image
Medtem ko mi je Baby Chech pokazal zelo rahlo drugo črtico, mi je CB pokazal jasen plus.

clock-img

16.11.2007, 07:37

clock-img

taraji

pencil-img

460

Tudi meni se zdi CB najbolj zanesljiv - če pa en test pokaže+, drugi -... je pa najbolje iti na krvni test v laboratorij - to je sigurno še najbolj zanesljivo

La vita e bella

clock-img

18.11.2007, 10:48

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Ojla,

jaz sem danes delala test First Sign in se je pokazala zelo šibka druga črtica. Ampak še vedno nisem prepričana, ali je ali ni glede na vaše napisane izkušnje s testi. Bom verjetno tudi naredila še s CB, da se prepričam user posted image

clock-img

26.11.2007, 12:38

clock-img

lusa8

pencil-img

44

Mores vedet da je nivo hormona za First sign in CB razlicna. In ce mas ti zelo sibko crtico na First signu, se ne pomeni da jo bos mela tudi na CB, ker je lahko hormona se premalo, da bi ti pokazal pozit. na CB. Po moje se pocaki par dni za CB-verjetno kak slab tedn-moja ocena.

clock-img

27.11.2007, 09:39

clock-img

polma

pencil-img

1836

BC in CB sta pri meni pokazala iste rezultate. Dokler so bli BC negativni, nisem niti preverjala s CB. Ko pa je prvi dan izostanka M (imam zgodnje ovulacije-ne na sredini ciklusa, tko da je blo krepko čez 14 dni po O) Baby-check pokazal plus, sem ponovila z drugim čez dva dni in -da sem se res prepričala, sem kak teden kasneje naredila še Clear-blue. Nikoli nisem imela lažnih rezultatov z nobenim od teh dveh testov.

clock-img

27.11.2007, 18:05

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

ja, drži ... CB je pokazal tako intenziven user posted image da ni bilo več nobenega dvoma ... danes pa je tudi uradno potrjeno user posted image

clock-img

02.01.2008, 15:24

clock-img

Colicka

pencil-img

174

Moje mnenje je, da vse, kar je dražje ni nujno tudi najboljše in ne razumem, zakaj nekatere prisegate samo na CB, če pa beremo po forumih da so že tako CB kot BC kot FS vsi kazali lažno ....kar je pa sicer verjetno redko ...
Glavno je, da enkrat ko bomo nosečke, da bo to 100% pa ni va
no, s katerim testom! :) 

Colicka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem