writing-img

RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc

clock-img

15.11.2007, 11:40

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Vse dam v pleh in v pečico: Zelje + krvavica(pečenice) + krompir

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

15.11.2007, 11:42

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

O tem, kaj bomo pa danes jedli, pa tuhtam že ves dopoldan, pa še nisem stuhtala. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

15.11.2007, 12:04

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Blitvina gosta juha + makarončki z maslom in drobtincami (namesto polente, ker jim ne diši preveč)... 

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

15.11.2007, 12:10

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Glede piščančje obare: Jaz jo sicer nsiem še nikoli delala, če pa bi jo, bi jo nekako takole, da bi na čebuli tenstala še kose piščanca in rahlo solila (kakih 15 minut), potem bi to zalila, dala malo mezge, jušno kocko, malo vegete, vrgla noter še kakšen na kose narezan krompir in korenje.... skratka kuhala bi potem to naprej kot zelenjavno mineštro.
Morda bo katera vedela kaj več povedat

clock-img

15.11.2007, 13:16

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Ja, bamby, tako nekako... le da je fora obare v tem, da ko popražiš kose piščanca na čebuli (ki ni nujno potrebna) najprej mal posuješ z rdečo papriko, vržeš not na koščke narezan korenček, pa por, pa grah... in potem "na suho" prepražiš, daš brizg paradižnikove mezge (nekateri mal poprašijo še z mokco, pa spet mešaš in pražiš in čist malo zalivaš z vodo, tolk da se ne prime.... nato dodaš na kocke krompir (al pa ne ) in šele nato zaliješ z vodo ( začimbe so že od začetka na mesu - lovorjev list, mal rožmarinčka, zelena, bazilika, mal poprčka) ...Potem se to lepo kuha. Nekateri dajo not  "blekce" (testenince ta male, ravne, kvadratki), jaz pa dodam žličnike....user posted image

joj, jo bom kar jutr skuhala, otroci jo obožujejo, jaz pa tudi - moža pa itak ne bouser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

15.11.2007, 14:00

clock-img

tosja

pencil-img

3706

kislo zelje, pečenice, pire user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

15.11.2007, 14:33

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

tortelini in solata iz svežega zelja s krompirčkom

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

15.11.2007, 14:55

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Jaz sem govejo juho z zdrobovimi njokci, piščanca + pire krompir... ostali pa bodo (ko pridejo domov) juhico, svinjska jetrca, krompir v kosih z ocvirki in solato.

clock-img

15.11.2007, 15:46

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Rižota iz rdečega divjega riža, razpolovljnih piščančkih stegen, korenja, zelene, pora, paradižnika, paprike in začimb (peteršilj, , majaron, origano, bazilika, lovor, poper, sladka paprika, lahko tudi pekoča, curry, sol, pa česen dam na koncu, ko je že vse kuhano)
Zraven pa solata - radič z rukolo
Sladica - še ne vem, verjetno bo čokolada?

200% MAMI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem