Živjo, punce,
po dolgem času se spet malo oglašam. Danes smo imeli športni dan - najprej me je ravnateljica hotela poslat plavat, potem sva se nekako zmenili za drsanje - je blo prav fajn. Itak pa drsam 1x na leto - ko gremo na šprtni dan
. Pa na Bledu je snežilo! Za spremembo od deževne Ljubljane ...
krysia- pečen kostanj imajo že olupljen v tušu,....glede konzervansov pa pojma nimam.
bambi14, hvala za info. Sicer me je vmes že minilo, ampak nikoli ne veš, kdaj me bodo spet obšle take želje. Za konzervanse bomo pa pogledal, kaj piše gor, ni panike ...
Tejkaz, čimprej se pozdravi. Čeprav gripa traja en teden, če jo zdraviš, in 7 dni, če je ne.
Čestitke vsem za fajn številke z NS in lepo opravljene preglede. Tiste, ki vas to čaka danes in jutri, pa dobro opravite. Itak bo vse OK. Jaz sem na vrsti v sredo, ampak bolj pozno popoldan, pa potem imam še neke opravke, tako da vam rezultate sporočim verjetno v četrtek - da ne boste preveč nestrpne
Aja, glede spanja na trebuhu - men ne paše več in zdaj spim na boku. Predvsem zato, ker me ful prsi bolijo, če se uležem na trebuh. Pa očitno je srbenje tipično za

, ker se jaz tudi praskam kot opica
Tako, uživajte in naj vam vreme ne pokvari razpoloženja ...