cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Avgustovke 2oo8

clock-img

23.11.2007, 13:01

clock-img

abc100

pencil-img

5390

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

pajac & birdy, lepo napisano v imenu vseh nas, avgustovk 2007user posted image user posted image

Bravo Pajac lepo si to napisala (še ena avgustovka 2007) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A zdej bomo tuki čvekale avgustovke2007?

Mi kr toplo pr srčku rata k se spomnem kakšne občutke doživljate te dni!

Želim vam lepo in mirno nosečnost!

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

23.11.2007, 15:27

clock-img

Erin

pencil-img

7060

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Samo toliko, če gledate samo na prvi  dan zadnje menstruacije za določitev PDP-ja. Jaz sem mela zadnjo user posted image  25.10. in sem imela rok 1.8.
Drugače pa še enkrat čestitke in zdrave otroke vam želi avgustovka 2007user posted image

hvala, saj predvidevam da je tako, samo naslednje leto je prestopno leto in to me čist zbegauser posted image

clock-img

23.11.2007, 15:28

clock-img

Erin

pencil-img

7060

user posted image

01.08. - Erin
(1.user posted image )   26. let
01.08. - anonimna user posted image

clock-img

23.11.2007, 18:12

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Gledam če bo katera nova pa je ni in ni...itak, mesec se je šele začel, nosečke pa bodo kapljale sem še 8 mesecev kajne?user posted image

clock-img

23.11.2007, 20:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.11.2007, 20:53

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Draga moja  flower mislim da si ti še julijka...se pravi 7.10. - 3 mesece + 7 dni...

PDP imaš okoli 14 julija, tudi če si zanosila kasneje...

clock-img

23.11.2007, 21:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.11.2007, 08:08

clock-img

Anonimen

Jutro user posted image !

Da tudi jaz pogledam, če se je katera user posted image na novo pridružila? Pa saj je še dosti časa. Jaz sem se včeraj naročila na pregled in ga imam šele 21.12. Malo bolj pozno, vendar če je vse v redu je to čisto OK. Tudi v prvi user posted image sem imela prvi pregled tam nekje 8t/9t. Imejte se lepo in uživajte! Lp user posted image .

clock-img

24.11.2007, 11:03

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Jaz imam pa prvi pregled kar kmalu 5.12. se mi zdi da se takrat nebo še nič videlo...

clock-img

24.11.2007, 19:08

clock-img

Erin

pencil-img

7060

user posted image

01.08. - Erin
(1.user posted image )   26. let  UZ 5.12
01.08. - anonimna user posted image
(2.user posted imageUZ 21.12

clock-img

24.11.2007, 19:33

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Joj, uboga Erin, a teb se pa nobena noče pridružit? user posted image

Men tut izračuni kažejo bolj na konec julija, bom pa po pregledu videla, če se bo o kje čudežno pridelalo še ene par dni, da bi slučajno v avgust padla...

Ampak js še kr ne verjamem testu, ga mam v omari spravljenega in ga vsake tolk časa pogledam, da vidim, da ni to le moja domišljija...

clock-img

24.11.2007, 19:47

clock-img

Muklla

pencil-img

264

Hojla!

Evo Erin, Muklla je tukaj. Ja, danes sem ugotovila, da sem user posted image . Sreča nepopisna!!! Datum PDP-ja, pa je 29.julij oziroma 1. avgust (če upoštevam dolžino zadnjih dveh ciklov). No, pa saj je vseeno, glavno je, da lepo donosimo in rodimo levčka.

Lp

clock-img

24.11.2007, 22:25

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Oooooo punce moje, kje ste ve?user posted image user posted image user posted image
A veš da jaz tudi ne verjamem testu, premišljujem da bi ga kar ponovila, ker sploh nimam nobenega občutka da sem user posted image pa tud ga mam spravljenega v omari jauser posted image , da me spomni malo.user posted image

Ja ne vem zakaj greste vse v julij če smo pa že avgustovke na vrsti...hihi.. no jaz bom na obeh forumih sem se odločila ker imam ravno na meji PDP pa zadnji cikli so bili daljši kot prejšnji pa še ovulacijo sem imela pozno.

Itak da bomo lepo donosile, samo pozitivno je treba premišljevati in vse morebitne negativne misli hitro pregnati user posted image

Levče bomo meleee, mala samozavestna bitjeca, odločna do konca...uf ta bo še težkauser posted image

Še 1x čestitke obema!user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2007, 23:52

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

O avgustovke, dobrodošle.

Tukaj avgustovka 2006 (no ja, na koncu sem zaradi prezgodnjega poroda pristala med julijkami).

Najprej vam čestitam. Želim vam nepozabno nosečnost in potem hiter skok v nove dimenzije življenja.

Za začetek pa seveda čim manj slabosti!user posted image

Cvetim...

clock-img

25.11.2007, 10:34

clock-img

Muklla

pencil-img

264

Jst tut nimam pretiranih zankov, razen joški me bolijo oziroma vsake toliko časa me not zaskeli. Evo to je to. Drugo nč. Če bo skoz takole, bo prav fajn. Ne predstavljem si, da bi skoz na skret laufala.

Mejte se in smejte se!

clock-img

25.11.2007, 13:48

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Moje joške so pa  kar pridneuser posted image user posted image user posted image malce bolj polne ampak nič ne bolijo, le malce me bradavice skelijo..haha, kako se rima...

Me pa špika v maternici, včasih kar zoprno ampak se bo že potrpel...najhuje pride čez 8 mesecev kajneuser posted image

clock-img

25.11.2007, 13:58

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Tok Tok ... user posted image

Jaz sem le prišla pogledat kak je kaj pri vas ... Pa še malo k Erin, na en kofe user posted image .  Ma dajte mi prišparat eno mesto v avgustu zame user posted image  mogoče pridem za vami. Če ne bom pa le spremljevalec in ob vašem dnevu D zvest navijač! A lahko?

Čim manj slabosti in čim lepše trenutke z vašimi pikicami vam želimuser posted image ! user posted image

Aja, če sem že na kavico prišla jo bom tudi častila -  user posted image

clock-img

25.11.2007, 14:29

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Hvala Se* za kavico...mljask...

haha...se počutim kot da bi imela samo svojo temo ko še nobene niuser posted image ..no, pa saj prideš/-ejo za menoj user posted image user posted image user posted image

Z veseljem ti dovolim-o da si  lahko naša navijačica...lahkoooooooooo seveda...user posted image

Mesto zate je rezervirano, ti samo pridno user posted image da ga boš tudi zasedla potem...kdaj so O dnevi, kmalu ane? Slončkat pa brž!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še 1x, hvala ti!user posted image user posted image user posted image Za vse...

clock-img

25.11.2007, 19:18

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Čira čara, nosečke sem!user posted image

user posted image

clock-img

26.11.2007, 11:03

clock-img

Anonimen

Evo, pa sem že zbolela. Dihala me mučijo in čisto sem brez moči. Sem že hotela vzeti Daleron Cold3, pa sem si v trenutku premislila. Še ni takšna sila, da bi morala kakeršna koli zdravila jemati. Ker nimam kakšnih močnih začetnih nosečniških znakov, sem skoraj pozabila - saj sem vendar user posted image . Bom ostala kar pri čajih, medu, počitku in limonah.......Prikazal se je sonček! Izkoristite ga in uživajte. Lp, user posted image .

clock-img

26.11.2007, 15:06

clock-img

Muklla

pencil-img

264

Mene tudi daje kašelj. Moram danes na pregled, da mi poslušajo pljuča. Ko kašljam, me not mal boli. Upam, da ne bo to kej vplivalo na razvoj pikice. Še tega se mi je manjkal.

Lep in zdrav začetek tedna!

clock-img

26.11.2007, 16:13

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Punce pozdravita se, hitro k zdravniku... Mislim da je dovoljeno med nosečnostjo samo lekadole jest, aspirine ne in ostala zdravila proti prehladu.
In se počutite že kaj noseče? Jaz niti ne, me je pa včeraj zvečer ena fajna slabost zagrabila, sem imela vse skupaj v grlu ampak bruhala nisem. Se že začenjauser posted image ...

Komaj čakam prvi pregled, smaoimam občutek da se še nič ne bo videlo saj bom šele 6 tednov takrat user posted image ...No, saj bomo videli...

Lep pozdravček punce in pa... avgustovke na kup!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

clock-img

26.11.2007, 16:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.11.2007, 17:16

clock-img

Anonimen

Erin, sej vem da bi rada klepetala in kelepetala z avgustovkamiuser posted image , ampak sej počasi bomo vse tu gor. No, Milkavž mi je obljubil dve črtici user posted image - drugih želj tako ali tako nisem imela. Skromnost je lepa čednost. Tako, da se ti pridružim 6.12. Pa saj ni več dolgo.user posted image

Anonimna user posted image

clock-img

26.11.2007, 18:13

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Držim pesti zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem