IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Erin biftek naj ne bi jedel pa majoneze tudi ne, tako da francoske solate odpadejo. Jaz mal bom ker mi je oboje dobr. Glede pijače pa, če je v mejah normale nič ne škodi.
Šit, jaz sem pa danes francosko jedla. Čisto sem pozabila, da jo naj ne bi. Pa pašteto za zajtrk. Joj mene.
Ja, dober večer
Cel dan sem samo jedla. Smo bili na rojstnem dnevu. Sem mogla staršem povedat. Nisva zdržala in sva z mami od sreče jokali. Full so lepo sprejeli, zdaj samo še držimo pesti da se vse srečno izteče.
Čestitke novim
Erin a kar tuniki si si že kupila. In druge si že kar kupujete nosečniške stvari. Meni so še prav ta običajne in mi verjetno še en čas bodo. Sicer je pa ena spraševala o nosečniških kavbojkah. Jaz sem si jih prvič kupila v Ljubljani v Nami v benetonu. Luštne in tudi zdaj jih bom nosila. Enkrat
Materinska knjiga - sploh ne povem kolikokrat sem jo prejšnjo pregledala. Res je to en sveti dokument in komaj čakam da jo dobim.
Nama je pa avto crknil. Zdaj smo brez prevoznega sredstva in jaz pesimist kar mislim na to kaj vse se lahko ponoči zgodi in bomo potrebovali avto ko ga nimamo. No, upam da nič ne bo.
Grem počasi spančkat. Danes sem ponoči vstajala na 15 minut.

tile zobki.
Naty a tvojega kaj matrajo? Koliko pa jih že ima? Eva jih ima 8. Enke in dvojke, seaj ji pa zgornje 4 ven lezejo. Groza!! Upam da mi tole nočno vstajanje ne pusti posledic
Nič, punce, lepo se imejte in se tipkamo jutri zjutraj