writing-img

RE: Avgustovke 2oo8

clock-img

18.12.2007, 21:25

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Najprej vsem hvala za čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sayuri ja res je, da človeku kar odleže ko vidi tisto majhno bitjece z utripajočim user posted image .
Erin super seznam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majah pozdravljena med avgustovskimi čvekicami in čestitke!! user posted image user posted image

Sma danes povedala mami oj mojega user posted image veselo novico in je bila tak vesela, da naju je kar objela in se začela od veselja jokat. Zdaj je pa tak ponosna, ker bo oma!user posted image

Muklla čestitke za uspešen pregled!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, ki imate še ta teden pregled držim pesti, da bo vse vredu z vašimi pikicami! user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

19.12.2007, 07:36

clock-img

tejkaz

pencil-img

2851

Samo da vas pozdravim, zaželim dobro jutro in uspešen dan. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

clock-img

19.12.2007, 09:49

clock-img

TamaraJ

pencil-img

1456

Živjo avgustovke!

Matr ste pridne in vedno več vas jeuser posted image . Jaz komaj dojemam, kako čas beži..

Erin, zanima me, če lahko ''ukradem'' vaše linke na koncu seznama, da ga prilepim še k nam. Zdi se mi zanimivo in je fino, da neprestano ne iščemo informacij.

Lepo se imejte in božajte svoje vedno večje trebuščkeuser posted image

Amor Omnia Vincit

clock-img

19.12.2007, 09:51

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Še pozdravček iz moje strani. Najprej  user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo user posted image . Meni se stanje umirja. Boli me skoraj da nič več. Sem pa tja me mal špikne v spodnjem delu trebuha. Ja zdej tri dni se bodo vrstili pregledi. Puncam ki imate preglede v tem tednu pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Erin mislim da moraš dat s seznama dol Mukllo ker ima rok julija.

Tejkaz a so se zobki že umirili?

pa pa

clock-img

19.12.2007, 10:27

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

samo pozdravim vas vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image
ne morem verjeti da čas tako beži.Ni dolgo tega ko sem sama bila na tej strani. Jaz oziroma mi spadamo pod AVGUSTOVSKE SONČKE 2007.
želim vam mirno user posted image user posted image user posted image in veselja polno novo leto.Sedaj se ga boste še bolj veselile ker pričakujete najlepše darilo na svetu.

še malo pa bomo pihali 1 svečko

clock-img

19.12.2007, 12:35

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Končno je za mano 1. pregled. Plod je bil zelo lepo viden in tudi srček mu je veselo utripal. Sem pa očitno zanosila malo kasneje in se je moj PDP s konca julija premaknil na 7. avgust. Noseča naj bi bila nekje 6t6d, vsaj tako pravijo mere ploda. Takoj sem dobila tudi slikico, brez da bi to moji G sploh omenila. Pa imam še en kup napotnic za raznorazne krvne preiskave. Pa kar hkrati sem naročena na 2. pregled in NS (imam srečo in lahko tudi NS naredim kar pri moji G), to bo 24.1. Torej, Erin, tukaj imaš en kup mojih podatkov za seznam, očitno ti dela ne bo zmanjkalo in še naprej ostani tako pridna pri tem. Je pa sedaj končno razvidno, na kateri seznam spadam, ker sem bila do sedaj večinoma na julijskem forumu in precej manj na avgustovskem. Upam, da mi ne zamerite in me vseeno sprejmete medse! user posted image

Vsem novim nosečkam iskreno čestitam in vam želim vsaj približno tako ''mirne'' nosečniške dni kot so bili moji do sedaj - minimalno slabosti, minimalno špikanja in nobenih izcedkov. Moja dva edina ''dokaza'' za nosečnost so na pritisk boleče prsi in pa seveda moj veselo rastoči user posted image .

clock-img

19.12.2007, 13:14

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

gajka čestitke za uspešen pregled!! user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda, da sprejmemo medseuser posted image , več nas je boljše si imamo. Pri julijkah jih je zelo veliko sem opazla. Koliko bo user posted image poleti! user posted image

Jaz bi se pa mogla učit pa se mi ne da, se mi kar drema pa slabo mi je danes fejst. Sem zjutraj skoraj bruhala.

clock-img

19.12.2007, 13:28

clock-img

gajka

pencil-img

3606

K_a_t_j_a - ti se kar z mislimi na svojo pikico motiviraj! Poskusi kombinirati učenje, dremanje in ostale aktivnosti, čeprav priporočam čim manj dremanja, vsaj po mojih izkušnjah sem bila po dremanju velikokrat še manj učinkovita. Sicer pa priznam, da sem v svojih študentskih časih tudi sama kdaj pri kakem dolgočasnem učenju zaspala z zapiski v rokah. Imej cilj, da izpite končaš predporodom, ker bo potem vsaj prvih nekaj mesecev težje najti čas še za študij. Aja, sem ti pozabila čestitat za uspešen pregled - torej, čestitke! Koliko pa kaj že meri tvoja pikica? Moj levček ima že 8.9 mm, vsaj tako je razbrati iz UZ slikice.

clock-img

19.12.2007, 14:14

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Hvala za nasvet glede učenja gajka!user posted image To imam itak v planu, da nardim čimveč izpitov do avgusta, ker pol ko pride pikica verjamem, da bo dost manj časa za vse ostalo.
Ne vem koliko je velika moja pikica, ker slikice nisem dobila, jo dobim naslednjič. Če bi jo imela pri sebi bi lahko napisala. Predvidevam, da je manjša od tvoje, ker imaš ti prej rok. Zaenkrat je še čisto mala, se še ne vidijo zametki rokic in nogic. Pri naslednjem se bo vse to bolj videlo in takrat baje dobim slikico.

clock-img

19.12.2007, 15:25

clock-img

Erin

pencil-img

7060

user posted image user posted image user posted image

30.07.
~ Muklla (1.user posted image )

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 22.1., Jesenice
~ anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
~ mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje

03.08.

~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ) GP 27.12
~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 27.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let UZ 27.12, GP 24.12, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12.,  Ljubljana
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let NS 24.1

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ,user posted image ) 22.let GP 4.1, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let GP 28.1

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let GP 23.1.

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ) 30.let UZ 21.12

15.08.
~ ANA_P
(1.user posted image ) UZ 21.12

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image , )GP 20.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )
~ miš
(1.user posted image ) 24.let PG 21.12

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. user posted image )
23.let GP 3.1., Kranj

19.08.
~ Neža7
(2.user posted image ) 27.let GP 21.12, Celje

20.08.
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let GP 4.1.
~ Ariella
(1.user posted image ) 31. let GP 4.1

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29. let

24.08.
~ majah

xx.08.

~cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Lilie
(1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
~ urskaj 
(1.user posted image ) 23.let GP 23.12., NS 28.1, Celje
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE user posted image user posted image TER SREČNO NOVO LETO 2008!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 19.12.2007 15:30:11 >

clock-img

19.12.2007, 15:29

clock-img

Erin

pencil-img

7060

tamaraj - seveda lahko kopiraš linke, ni blema...

naty - Mukllo bom za vsak slučaj še vodila na našem seznamu...mogoče se pa pri julijkah sploh ni prijavila..user posted image no sej bom še videla...če bi bila raje z nami je stran ne bomo podiliuser posted image
Gajka - dobrodošla, spetuser posted image a sem ti rekla da moraš med avgustovkeuser posted image vidiš sem prav imela... vidim da si tusi ti brez slabosti do sedaj kot jaz, hitr trkajva, mene prav nič ne mika se z wc-jem zbližvatuser posted image
Jaz ima pa jutr pregled pa jutr tud nameravam u službi povedat pa grem mal v štacunco kupit en mercy, da se jim mal prikupimuser posted image Sedaj pa pod tuš ker so me otroc v vrtcu tko zmatral da smrdim kuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 19.12.2007 15:30:49 >

clock-img

19.12.2007, 15:42

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Ja, Erin, že spet si imela prav. Itak si s temi svojimi čarovniškimi sposobnostmi že mal sumljiva postala! user posted image  Hitro mi še povej, a pričakujem fantka ali punčko? Jaz imam kar občutek, da bo to kar en močan levček! Pa veliko sreče jutri na pregledu!

clock-img

19.12.2007, 15:47

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Če katera potrebuje koledarček da si ga naredi (možnih več variant):
http://babymed.com/tools/pregnancy/calendar/calendar.asp

Če bi rade vedele spol user posted image
http://babymed.com/tools/other/chinese%5Fgender%5Fcalendar/

clock-img

19.12.2007, 15:48

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Hahahaha, ravno me sprašuješ za spol pa sem najdla kako si izračunaš -->ampak ne jemlji 100%user posted image

clock-img

19.12.2007, 16:29

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Ja, saj pravim, da si že mal sumljiva postala... user posted image   No, kitajci sicer pravijo, da bo punčka, ampak jaz pravim, da bo fant. Sicer pa vseeno, kaj bo, bomo vseeno veseli. Jaz si sicer želim fantka, fant pa punčko, tako da vseeno se bo enemu uresničila želja.

clock-img

19.12.2007, 18:02

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Jaz bi pa raje še enega fanta. Moj pravi da bo punčka, čeprav bi tudi raje fanta. Sej tam je treba dat mesec november a ne? Men pride fant. Je pa to 93% baje sem v eni reviji zasledila. No v prvo mi je kazalo na punčko, pa so se zmotli ravno pri meni. Katero koli sem probala, ki imajo otroke je bilo pa prav. Torej pri meni pa se je zmotilo. Sem med 7% ki se zmotijo.

pa pa

clock-img

19.12.2007, 18:02

clock-img

naty13

pencil-img

2980

la le pikico ali se je že videla glavca in telo?

pa pa

clock-img

19.12.2007, 18:15

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Joj tale tipkarski škratek. Ali si videla le pikico ali si videla tudi glavico in telo?

pa pa

clock-img

19.12.2007, 18:42

clock-img

gajka

pencil-img

3606

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Joj tale tipkarski škratek. Ali si videla le pikico ali si videla tudi glavico in telo?

Če si tole mene spraševala... Pač pri vaginalnem UZ ne vidiš kaj veliko več kot en večji flekec in nekaj manjšega utripajočega v njem. Drugače pač ne znam opisat. user posted image  In ta moj ''flekec'' je dolg 8.9 mm. user posted image  Bo pa sigurno veliko več videt na 2. pregledu in NS, ki ju imam kar skupaj. Mi je moja G že napovedala, da bo pa takrat pregled trajal kar več kot pol ure, ker mora vse premerit in to traja.

clock-img

19.12.2007, 18:46

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Bom poskusila v prihodnjih dneh poskenirati slikico z UZ in jo dati v album.

clock-img

19.12.2007, 18:50

clock-img

naty13

pencil-img

2980

Ja saj jaz sem tudi videla en flekec in nekaj utripajočega - to je bilo pri prvi user posted image . Sem šla pa na slikco od UZ pogledat, ki jo mam v albumu, da je bil pri 7t3d velik 12.1mm.  Je mel kar lepe mere, na koncu je bil pa podpovprečen, 5 dni prezgodaj 3050g, 51cm. Ja še ene 150g bi pridelal do roka. Povprečje na teži je 3300g. Ampak to ni važno. Jaz mam eno slikco, ko mi je ritko kazal. Je bil s hrbtom obrnjen proti meni.  user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

clock-img

19.12.2007, 19:03

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Erin. žalostna sem, ker nas nič ne prideš pogledat. Ma sej ti dam prav, bodi tukaj, je prihodnost bolj svetla. Vse lepo ti želim. Danes sem te sanjala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

19.12.2007, 19:30

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Imam eno vprašanje. Ali lahko vzamem Lekadol? Tak me boli glava, da se niti učit ne morem več, pa še slabo mi je.user posted image

clock-img

19.12.2007, 19:36

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Katja, edino zdravilo, ki je v nosečnosti dovoljeno, je lekadol. Tko da ga lahko vzameš.user posted image

Jaz se tudi danes tkole user posted image user posted image user posted image

Meni kitajska karta za ta prvega otroka prav pokaže - fanta. Zdaj mi kaže pa punčko. Sam verjetno karta ne ve, da bosta dva user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2007, 19:42

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Hvala za odgovor sayuri. user posted image Zmeraj bolj me boli, tako da niti skoncentrirana ne morem več biti.

Meni pa kaže razpredelnica, da bo punčka, imam pa tudi jaz tak občutek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem