Punce pozdravljene
!
Dva ni me ni bilo nič na RR, ker sem bila pri taščici na kosilu, pa potepali sva se malo okrog, domov sem hodila samo spat, danes sem imela tako GP in ker smo imeli sonček, sem se po pregledu odpravila spet malo po mestu.
Joj prave klepetulje ste, smo - luštkano, sem morala par strani prebrat, da sem spet na tekočem
.
Saj niti ne vem, če bom uspela vse komentirati.
Sayuri prvo tebi vseeeee čestitke
za tako prestan poseg, da sta prišla do
. Res prava si
. Uh kaj mi je bilo prihranjeno.
m_m si me verjetno spraševala, koliko sem dala za UZ, ko sem bila v sredo na urgenci. To nič ne plačaš, ker ti morajo urgentno obravnavo nuditi zastonj (če si dodatno zavarovan), sem pa drugi dan morala prinesti od moje osebne zdravnice napotnico.
Danes ko sem imela GP sem vprašala, če moram najaviti partnerja za NS, pa mi je rekle, da naj kar pride in ni potrebna najava.
Mi pa je danes G. omenjal o Combined testu, ko ti vzamejo kri in ti 95% potrdijo ali ovržejo kromosomske anomalije. Je celo zanesljivejši kot NS.
Kaj je že katera kaj slišala o tem? Meni je rekel, če želim, mi lahko poleg NS naredi še ta test, samo spomniti ga moram. Jaz prvič slišim o tem?
Vsem tistim, ki je že manj
, malo še, pa bo pomojem konec.
Sem pozabila omenit, da sem v sredo zvečer dobila tudi jaz Magnezol in Boskopan in so bolečine postale zmerne, še vedno čutim jajčnike in tu in tam špikanje
- no boljše tak, če že mora špikat
Sem danes dobila krvne rezultate in še nisem prebolela tokse in imam kri skupine O, Rh -, dobim injekcijo, ampak mi je sestra rekla, da to nič ni paničnega.
Imam še nizek hemoglobin, v sredo je bil še nižji, kot na prvem odvzemu in sem dobile zraven še železove tablete.
Doma imam že pravo malo lekarno
Gajka tako kot so ti že ostale punce svetovale, ti kar povej v službi, v bistvu gre zate in tvojega
. Jaz sem povedala v službi, še preden sem imela prvi UZ, mogoče res malo prehitro, jaz mislim, da ti bo lažje sploh, če boš še naprej delala.
tejkaz in ostale, to boste pa dosti plačale za NS
Erin kaj še nameravaš nazaj delat? Meni je danes nekaj omenjal, da sem zdaj že vredu in da bi lahko šla delat??? No bom videla, mene mogoče glede tega malo leta rešujejo, ker si ne znam več predstavljat, da bi iz tega domačega umirjenega sveta , v katerem sem zdaj, padla spet nazaj v business world
Vsem novim
in lepo
.
Vsem ostalim pa lep večer in vikend in gremo naprej do avgusta