writing-img

RE: Koliko se lišpate?

clock-img

21.11.2007, 17:23

clock-img

Anonimen

Se sploh ne licim. ENomesecni preblisk v OŠ od 6. razreda dalje + enomesecni preblisk v 1.letniku, pa se to vedno le prozorna ali pa rjava maskara in srebrn eyeliner - neopazno.

LP

clock-img

21.11.2007, 18:43

clock-img

Anonimen

Koliko se? Minimalno...premalo.

clock-img

21.11.2007, 20:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

meni se tud več ne ljubi.Pudrala sem se včasih nenormalno,nonstop,sedaj niti malo.Edino obrvi mal poudarim,trepalnice pa kar na šihtu porihtam,če se mi dauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.11.2007, 20:50

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

odvisno od feelinga.kadar imam vaje ob 7.30 se obvezno namažem (puder, lička, oči, gloss), drugače zgledam kot Frankenstein.

sicer pa bolj ali manj samo trepalnice.

za doma se samo umijem in namažem s kremo. če moram kam po opravkih, dam gor sončne špegle in gloss.

če grem kam spešl, potem pa se lepo namažem - ne močno, ampak u nulo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

21.11.2007, 21:05

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Ok, mene je blo mal sram priznati, zdej pa bom. user posted image  ker so nekatere moje punce tudi....samo zaradi tegauser posted image

Stara sem 38 let in včasih, po neprespani noči ( še vedno dojim) , res ne zgledam .user posted image . Se stuširam, oblečem kopalni plašč, se pogledam v ogledalo...user posted image  Potem si dam neke moje kreme ( s kisikom, za staro kožo, pa touser posted image  )  pa potem si čisto malo pudrčka nanesem, pa trepalnice namalam, pa kako črtico pritisnem, pa... labello , če delam od doma.. če grem TAM, se pa mal naštriham..)

Ampak, tudi za doma imam vedno obred. To je moje pol ure zjutraj. Največja nagrada pa ( tudi če nisem sfasadirana)  je pa moj sinko balinko... ko se zjutraj zbudi in me zagleda , reče : epa epa mamsuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

21.11.2007, 21:08

clock-img

lindy

pencil-img

937

Vsak dan se namažem s pudrom, rdečilom za lica, pod učko črno črto in maskaro, vse skupaj bolj nevpadljivo!

clock-img

21.11.2007, 21:09

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Koliko se lišpate?

Se nikoli se nisem. Mogoce ce sem vse skupi namazala trepalnice ene 5x..user posted image

clock-img

21.11.2007, 21:19

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Jaz pa se rada nališpam, ampak tako diskretno, mal veke, mal maskare in mal lip glossa.. Za šiht pa mal bolj konkretno.
Lak za nohte obvezno prozoren.
In rekdokdaj brez parfuma.

ROŽICA

clock-img

21.11.2007, 22:15

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Skoraj vsak dan, ne glede na to ali grem kam ali ne. Krema, puder, rdečilo, veke, trepalnice. Na ustnicah pa ne prenašam ničesar razen labelle.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

21.11.2007, 23:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: spacey
A se vsak dan naličite? user posted image

Ne. user posted image

clock-img

21.11.2007, 23:34

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Jest si zadnje čase še z mokrimi lasmi hodim spat... in toliko o mojemu lepotičenju...

Mam pa celo reč kozmetike, mislim da je že vsej potekel rokuser posted image

clock-img

22.11.2007, 02:08

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

ne, se ne. sploh zelo redko zadnjih 10 let. sem se včasih precej več. zdaj, če se si edino trepalnice kdaj, ker imam tako dolge in se mi potem vsaj malo zavihajo in s tem oči večje zgledajo.user posted image

clock-img

22.11.2007, 06:49

clock-img

Anonimen

EDina lepotilna stvar, ki je pri meni redno v uporani je NIVEA  - čisto navadna krema.

Včasih si namažem se trepalnice, pa s črtalom potegnem. To je pa tud vse.

clock-img

22.11.2007, 11:46

clock-img

spacey

pencil-img

2359

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Koliko se? Minimalno...premalo.

E, ta definicija je tut zame.. user posted image Sem pa na dobri poti, da jo spremenim.. Maskaro in kremico za obraz sem že nabavila. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

22.11.2007, 12:44

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Jst kokr kdaj. Odkar sem na porodniški se mi tut za sprehode neda. Puder sem že vrgla, ker je že star, maskara se je posušila. Redno uporabljam tudi ''uvijalnik'' (al kako se že reče) za trepalnice. To mam novo maskare pa ne :)
Čakam, da gre Miklavž v Mullerjauser posted image  potem bomo pa spet začeli.

clock-img

25.11.2007, 13:04

clock-img

kendy

pencil-img

10

user posted image  namažem se vsaki dan ne glede na to,če sem doma ali ne.Zjutraj,ko se vstanem se umijem in pol se grem takoj namazat.Maskaro,puder,šminko...niti poštarju ne odprem brez fasadeuser posted image  saj me ne bi sploh spoznal...

clock-img

25.11.2007, 13:06

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Za službo se vedno naličim, čeprav je moj make-up zelo nevpadljiv. Pa če kam grem, a ne ... če ne drugega, uporabnim malo korekturne kreme in maskaro. Med vikendom se ne mažem, le če greva kam ven. 

clock-img

25.11.2007, 13:08

clock-img

dory

pencil-img

8852

Moji pripomočki so vedno samo, zelena lancome barvica, od art deco bela senca, mascara in lip gloss...vedno in povsod že ulala let...in to vsak dan ne glede na to al grem od bajte al ne...

clock-img

25.11.2007, 13:23

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

1x na mesec si pobrijem dlake na nogah, 1x na teden pa si celo operem lase in se stusiram.

clock-img

25.11.2007, 14:01

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Če sem doma ne, če grem ven pa puder, krektor, senčilo, rdečilo, maskara, včasih tud mal lipglossa in barvice za oči. Ampak vse v mejah normale, razen ko se gre zvečer ven... user posted image  

clock-img

25.11.2007, 23:13

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz se mažem za na fax med vikendom, za pohajat, za doma pa se ne al pa za v trgovino.
Uporablam pa obarvano kremo, puder v kroglicah, obvezno ena lopata maskare, črna barvica in ne vedno še glos.
Pa parfum meni sodi med lišpanje!!

clock-img

26.11.2007, 08:59

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Vedno, vsak dan. Krema, puder, maskara, senčilo za veke, obroba, največkrat še šminka.

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem