Ste se pa razpsale. Me ni blo par dni na netu in je čtiva za kako uro.
Tako, imamo pa še pregled 24.04 ,ker je podhranjena
Halo ! saj sem brala vašo kilažo in če pogledaš tabelo punca ni podhranjena. Ne rečem, očitno je da ni čist idealno z vašim hranjenjem in tudi kar si pisala o krčkih itd. ampak ima da te vrže na obrate s takimi komentarji, da se moraš zasekirat pa čeprav je v mejah normale.
Alina je pa prava faca na slikci, še posebej na ta prvi ...
mat, ne mi spet težit
, vas ne šlivim pet posto ... prava flegmatka
Moja najboljša kolegica ima skoraj dva meseca mlajšega sinčka in je zdaj pri 6.5m še vedno bolj ležečki kot kaj drugega. Neca se je že sama lepo živahno igrala in pobirala v sede. Tudi brala sem o tem in verjamem, da ima pri tem veliko opraviti temperament, s katerim se je otroček že rodil. Alina je pač flegma, mirna in ni firbec babji ko mora nujno vse videt in to takooooj in še prijet in ugriznit .... je bolj premišljena in bo obračala druge na svoj pretkan način ... se že vidi v njenem pogledu
Kolk je pa lep dan. Sem šla k hiški kjer moj in njegov kolega delata konstrukcijo za pode in se takoj nekaj sporekla. Ker seveda nič ne popucata preden dasta izolacijo in plošče

Spucala sem že v nulo ker mi je fajn da vem da imam spodaj vse čisto. Saj je treba samo 1x spucat in bo zmeri čisto tam spodaj. A ni bolje vedeti da je čisto kot pa da veš da imaš spodaj pod podom, parketom en kup svinarije ... cel lajf! Pa saj se nič ne vidi pravita ....

Pa ne rečem da sem jaz slučajno mahnena na čistočo. Ojoj, sem se kar odpravila proč, ven na sonček, domov na kosilo in zdaj se spet odpravljava ven dokler je še kaj sonca. Kolk je lepo.
Sproti sem še Neci kupila kahklico in se je prejle dobro polulala vanjo in vse polila, ko pa nima cajta da bi posedela dve minutki. Ma kje bo ona sedela ... še na čisto novi, bleščeče rdeči kahklici ne ... ker nima časa saj mora pretrimčkat stanovanje
Ana -

morda je staknil od Pije in ni astma