dober dannn
,
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula
Ves film je pohajkovala po sobi in se igrala, hotela splezat na stol, probrnila vse kar ji pride na pod in kar doseže ... in neprestano, neprestano čebljala, ni minute tiho, če pa bi bila bi vedela da je v škodi
Potem je prišla stokajoče k meni, se podojila in zdajle spančka ...
Jaz bi tudi to rada
, imam občutek, da če bi se plazil bi se hitreje in več časa sam zamotil ...tako pa čim me vidi, prosi za opa
melaverde - tudi pri nas pijača ne laufa
A še dojiš? Ker jaz mislim, da morda tudi s tem nekaj tekočine dobi, da tako malo pije.
še dojim ja, ampak nimam občutka kolko sedaj lahko spije

dojim ga pa zvečer, zjutraj ob 4h in spet ob 7h...tu pa tam meprosi tudi pred popoldanskim počitkom...
IZVIRNO SPOROČILO: nogica
...pa kaj naj jo ustavim, če ji paše. Ma jaz ji kar dovolim, če ji paše pa naj pije. Ne mara pa mleka. Mislim, da se ne rabiš nič sekirat. Je pa full bedno ko mu skuhaš kompot in potem vse stran leti.
A imate že domače jagode
. Jaz komaj čakam da bodo pri moji mami mmmmmmmmmmmmm
Ma niti slučajno jo ustavit, si lahko samo srečna !! ma mene ne briga to, da mečem stran...sem še tolko čaja prekuhala ki splo do ust ni prišel tako da ni panike...ampak sem že jaz zelo slaba za pit, posledično imam vedno težave z mehurjem in ledvicami, zato se tudi sekiram zanj in vztrajam, se bo že navadil

pijemo pa z Magičnim lončkom od Aventa in kozarca.
domačih jagod še nimamo, smo bili na roj. dnevu od prijateljčka in je mamica naredila domačo torto...ko jo je videl, nisem mogla mu rečt ne...
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~