Si ful želim, enostavno ne morem zdržat takole doma in rihtat samo gospodinjstvo. Me kar pomalem razžira
FLASK_A enako. Jaz si ful želim it delat, samo kaj ko moram prej še diplomo spisat pa me moj ne pusti, ker ve, da se mi bo spet zavleklo če tega ne končam

. Jaz sem bila vedno v gibanju, vedno dva šihta, vedno se mi je dogajalo, potem pa sem še doma kaj čarala, zdaj pa nič od nič (no doma včasih kaj sčaram). Tako da se ti pridružujem, da mam poln kufr gospodinjstva od jutra do večera in tako kot ti komaj čakam, da se kak dan spravim nekam delat in ravno tako bom vesela (bolj vesela) vsakega dne ki ga bom preživela s Taro
Kakšno butasto vreme. Pada dež in že sije sonce. Si rečeš u zdaj pa hitro ven. Prideš ven pa že spet pada

Sva zadnje čase bolj po malem zunaj ,komaj po kakšno uro, razen ob nedeljah. Komaj čakam pomlad.
Aja punce drgač sem se pa zdej spet nekaj spravla ustvarjat. Me je prijelo zbijat les (brezo). Ko bom poslikala vam pokažem moje "umetnine" - ampak morte tko umetniško postran gledat
Lakom lačen, ji grem kak jogurt al pa skutko dat.
< Sporočilo je popravil nogica -- 10.3.2008 17:59:32 >