DRNULA kaj če se zmenmo za eno delovno akcijo in ti prletimo mal pomagat?
ni problem, lahko priletite

boste lahko malo brusile, malo barvale, malo polakirale, malo naolile, nekaj imam še ploščic za položit ... če bo še kaj časa pa lahko še toplotno črpalko nesemo skupaj gor po klancu, pa spakiramo kako škatlo ...
Ker ima odvetnica omejen čas danes ne grem v hišo ampak bom tule malo sesortirala za pakiranje. Popoldne pa greva izbrat školjko, lijake in pipe za kopalnico. Naslednji torek montiramo.
Sem pa aparate za kuhinjo ravno včeraj plačala - no večino je plačal moj oče - prispevek ki je res bil dobrodošel

Večinoma so elektroluksovi. Mikrovalovko in pralenga edino imava že zdaj, ostalo sva kupila.
Drnula odvetnik, ki dela dobro, hitno in poceni - moj (ki je pravnik) pravi, da taka kombinacija ne obstaja .
ja, saj to je men čist jasno ... sam želje so ponavadi take

Rabim dobrega odvetnika ! to je najbolj važno ! res je da pa tudi hitro oz. takoj

Sem se zmenla s tole v Logatcu, se gem pogovorit in bom videla kako zgleda, kako ji leži tale primer.
greva po opravkih in na kavo z bodočo šefico. Mi prinese sklep o zaposlitvi in naslednji teden me čaka soočenje z zdajšnjim direktorjem
same razburljive stvari