Čer,
opažam, da tale naša stran danes malo sameva.
Dobra novica z moje strani je, da je Nika ok. Kakor je zjutraj še slabo kazalo, je bila potem naenkrat čisto ok.
Dopoldan smo šli na sprehod in me je po dobri uri, kljub sončku kar zeblo. Jaka je bil oblečen kot medvedek in mu je bilo prav toplo. Kot ponavadi je zaspal 400 m od doma. Po kosilu sem šla v Lj k očetu, ostali pa so doma spali. KT, sneg me ni počakal. Nazaj grede sem morala v CP. pa ne zaradi mene. Mož mi je naročil ene revije. Menda se jih težko dobi, za CP je bil pa prepričan, da jih imajo. Jaz ne bi bila jaz, če ne bi pokukala še v H&M. Seveda sem morala nekaj kupit
. Sem vprašala za slinčke in jih nimajo.
Domov sem prišla le toliko, da sem oblekla Jaka in smo šli dalje k prijateljem na obisk. Ko smo prišli domov je bil že čas za spanje in to je bilo vse od sobote.
mi mineva čas. Čez dober teden je že božič, potem novo leto,.... En dva tri bo treba delat.
Smešno mi je v tolk, ker si kar predstavljam malega hudička, kako se smeji, mami se pa zraven pači.
Full lepo rišeš.
Punce, kdaj boste pri vas okrasili smrečico? Kakšne okraske imate? Pri nas v nedeljo ali pa celo na božični večer. Meni osebno je to eno luštno družinsko opravilo, ki paše čisto v praznične dni in bi prej izgubilo svoj čar. Imamo rdeče bunkice (vse enake) ter bele drobne lučke. Nič posebnega, vendar zame lepo.