IZVIRNO SPOROČILO: mentos
IZVIRNO SPOROČILO: nogica
mi imamo pa 6. bolezen
. se še potem javim. Saj bo hitro minilo, če so že pikice ste že mimo. Naša takrat tudi ni nič jedla.
Ja saj vem, da je po teh pikicah še približno dva dni in bolezen izzveni. Upam, da bo začela kaj bolje jest in nehala sitnarit.
Neja kakšen cuker
Midve bova pa kar noter, čeprav je sonček, ampak je pa zelo mraz. Bova šle jutri, če bodo pikice izginile.
Mene je pa iz bivše službe klicala, če bi šla jutri delat za "nekaj" ur -PAZI TO. Lansko leto sem šla isto za nekaj ur to delat (enako zadevo) in kaj je ratalo - CEL DAN. Enak čas, noseča, pa ful stvari vlačit. Ma odpade, ker imam Taro bolno (čeprav bi jo lahko moja mami popazila za kakšne tri urce), tašča je pa tudi bolna. Da ne omenim tega možu, takoj mi zabrusi: NAJPREJ DIPLOMA, potem se bomo šele o čem drugem pogovarjal

Pa zadnjič sem jim nekaj nesla v službo in meni šefica: Ja pa kaj je zdej to, a boš ti že kaj prišla delat, zdaj je pa že čas. Halo!

Se mi je kar pritisk dvignil. Vsem gre na živce, ker sem doma na porodniški, pa še študentka sem in nimam še redne službe. Ma kar prham od jeze. Se opravičeujem ker težim, sem se samo malo izkašljala.
Grem hito še kaj naredit, zdaj ko Tara še spančka.