Čer!
Sem šele zdaj prišla zraven k
. Sva z možem imela danes še laufarijo, da sva dokončno uredila vse s prepisom avta, ki sva ga prodala. Popoldan sem šla pa še v Avstrijo po plenice.
Sem pa vas že prej brala, vendar nas (pravzaprav naš stac. računalnik) že nekaj dni konstantno, neumorno in vztrajno napada horda trojanskih
, tako da mi je bilo branje otežkočeno, pisanje pa tako in tako onemogočeno. Ti frdamani
, bi lahko kar
.
Zdaj ko je Sara zaspala, Tim še nekaj rogovili pri dediju, sem si pa vzela malo časa in se priklopila na prenosnika.
Najlepša hvala od Sare in od mene za čestitke za naših 7 mesecev.
Vsem bolančkom pošiljam en kup vseh možnih koristnih žužkov (
), da se čimprej pozdravite in odženete vse mogoče bolezni, ki pustošijo po vaših domovih, daleč proč.
Našemu Timu vročina pada, tako da je že kar bolj pri močeh. Upam samo, da se Sara ni kaj nalezla.
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*
Prejle sem klicala P in je rekla naj mu dajem 3 krat na dan po pet kapljic Fenistila in naj ga tuširam.
Kako se spreminjajo ta navodila glede nege pri vodenih kozah. Ko je imel vodene koze Tim, nam je pa zdravnica rekla, da nič tuširati, ker bi se naj tudi s tem prenašale po telesu in bi naj jih bilo še več. Naš je bil potem bolj pacek

nekaj dni (smo ga tako po tavečem umivali), pa res ni imel tako veliko koz in tudi srbele ga niso tako pretirano. Je pa hec, da se še zdaj spomnim, kje se mu je naredila prva pikica - na konici lulčka.