writing-img

RE: v torbici imam 5 nosečniških testov

clock-img

23.11.2007, 14:50

clock-img

Lorencia

pencil-img

530

Veš kaj user posted image , to pa so zdaj res DOBRI izgovori...odpreš temo, razgreješ vse tu...imaš 5 testerjev in ne želiš narediti testa, ker ti ga je žal oz ker te ne lulat oz ker ni kozarčka v službi user posted image user posted image

Ja potem..me ti ne bomo znale povedati, če si noseča ali da nisi, če ti nam ne poveš kako je s testerčkomuser posted image

clock-img

23.11.2007, 15:01

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

se strinjam s tabo lorencia .

clock-img

23.11.2007, 15:05

clock-img

Anonimen

Ko sem bila jaz noseča, sem šla v dveh urah najmanj 3x na wc. user posted image

clock-img

23.11.2007, 15:09

clock-img

mirabela

pencil-img

242

no kaj zdaj, je ++++++++++

clock-img

23.11.2007, 15:13

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

al je zdej tako veselje pri anonimnem,al pa je ša doma ni,da nam ne sporoči novice?????user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 15:30

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

pomoje ne bo nič z odgovorom,jst pa tko firbčnauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 16:13

clock-img

nicnic

pencil-img

190

IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

pomoje ne bo nič z odgovorom,jst pa tko firbčnauser posted image user posted image user posted image user posted image

No, je najprej šla v eno trgovino, pa tam ni našla ne vem česa že, pol je šla v drugo trgovino, pa jo je lulat priml in je šla kr na javni WC in tam nimajo lončkov, pol je ravnokar prišla domov, pa jo nič ne tišči lulat...user posted image user posted image user posted image

Mal se hecam, za popestritev tega čakanja.user posted image

Dobr, da nism firbčn človek...user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

clock-img

23.11.2007, 16:42

clock-img

nf

pencil-img

1164

hej zdej pa že mene zanima! Aaaaaannnnoooooonniiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaa!!! user posted image  Dejmo dejmo, kmal bo konc službe pa ne bo interneta več tok blizu, dej se nas usmili user posted image

clock-img

23.11.2007, 17:18

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

IZVIRNO SPOROČILO: nicnic

IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

No, je najprej šla v eno trgovino, pa tam ni našla ne vem česa že, pol je šla v drugo trgovino, pa jo je lulat priml in je šla kr na javni WC in tam nimajo lončkov, pol je ravnokar prišla domov, pa jo nič ne tišči lulat...user posted image user posted image user posted image

Mal se hecam, za popestritev tega čakanja.user posted image

Dobr, da nism firbčn človek...user posted image

user posted image user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

clock-img

23.11.2007, 17:31

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

hej anonimna, a še kar lulaš?! dej no, povej nam...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

23.11.2007, 18:52

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Tud mene zanima?? A je plusek?? Pa ja, da se ji do sedaj še ni lulalouser posted image
Držim pesti!!!

clock-img

23.11.2007, 19:08

clock-img

mirabela

pencil-img

242

se vedno nic, hm user posted image , upam da se bos polulala v gate user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 19:12

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

joj,  kje pa je res ta naša anonomka????!!!!! Imam občutek, da bo jutri nova tema, da je noseča??? Kako se igra z nami!!

clock-img

23.11.2007, 19:13

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

pomoje nas mal heca tale punca.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 19:21

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Joj dejmo no!!!!
Zdej pa že mene tud ful ferbec matra!

clock-img

23.11.2007, 19:53

clock-img

ajam27

pencil-img

198

Zdaj grem še v trgovino in domov, v tem času me bo sigurno prijelo

Ja kaj a še nisi doma?
Je bil + ali ne?
Držim pestiuser posted image

clock-img

23.11.2007, 20:44

clock-img

nicnic

pencil-img

190

Lahko ji je pa kdo torbico ukradu in posledično vseh 5 testov.user posted image user posted image user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

clock-img

23.11.2007, 20:52

clock-img

Anonimen

Ojla
Noben mi ni ukradu torbice, testi so samo še 4. Ampak je žal pokazal
---------------------------------------------------

Ni mi žal bilo naredit testa, žal mi je bilo spet razočaranja.
In mi je žal, da se vam nisem prej oglasla, ampak nisem imela računalnika (prenosnika) doma., da bi se vam takoj po lulanju javila.

Upam, da bom lahko naslednji mesec res lahko odprla temo : RATALO user posted image
Vseeno me  zanima kje je moja M in kdaj pride, da greva lahko v nove boje.

clock-img

23.11.2007, 20:59

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

katere teste pa uporabljaš? 

clock-img

23.11.2007, 21:04

clock-img

Anonimen

danes sem kupila v dm dva paketka baby cech mini in en CB.
Naredila sem enega minija.
Ma čutim boleč spodnji del trebuha, tako, da sem bila že zaradi tega dosti bolj prepričana v minus.

Upam, da je pride čimprej, da lahko začneva delati decembra, na tem, da bojo potem res user posted image

clock-img

23.11.2007, 21:05

clock-img

pikachu

pencil-img

487

??

clock-img

23.11.2007, 21:08

clock-img

Anonimen

jaz bi ga bila TUDI DOSTI DOSTI bolj vesela kot tiste ene same črtice, pa še ta je bila bolj tako švoh user posted image

Ma ne grem delat še enega testa, ker je to bil že tretji negativen ta mesec, da bi pa prišlo tako pozno do oploditve je pa tudi skorajda nemogoče. Nevem no. Če je ne bo še en teden bom klicala ginekologinjo.

Ampak čutim, da bo kmalu tu.

clock-img

23.11.2007, 21:11

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

veš kaj... če bi meni zamujala tok dolg bi šla ziher na krvni test, pa čeprav ob pogledu na iglo skor skup pademuser posted image  user posted image
Pismo a si taprava baba al nis? (radovedna) user posted image user posted image user posted image  Bejš kri dat, pa boš mirna ti, pa bomo mirne me! user posted image

clock-img

23.11.2007, 21:19

clock-img

ajat

pencil-img

312

Hmm, jaz bi verjetno tudi že šla na krvni test, ampak imam res neredne cikluse, tako, da mi tokrat zamuja dva tedna. Če slučajno je ne bo še naslednji teden grem najprej do ginekolga, pa me vojo že napotili na preiskave in teste take in onake. user posted image

Danes me še posebej boli. Obljubim, da decembra odprem temo RATALO, ker bo, ker bom naredila vse da bo. user posted image

clock-img

23.11.2007, 21:20

clock-img

ajat

pencil-img

312

sem se izdala user posted image

Nič zato, itak bi drugi mesec izvedele
he he

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem