writing-img

RE: Romer King 2007 ali 2008

clock-img

11.12.2007, 21:05

clock-img

Putka

pencil-img

3105

IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen
Kar se pa tiče tistega za glavo, je pa zdaj pri teh mesecih absolutno fino, da ga ima. Pri 2 letih, pa skoraj ni več potrebe.

To ni res. Z vidika varnosti je absolutno bolj varno, da ima oporo za glavo. Sploh če pride do stranskega trka.

clock-img

28.01.2008, 13:50

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

No, tukajle so fuul ugodni in se postnina je super ugodna
http://www.o-baby.de/agr/R%F6mer-King-Plus_10305_3.html

letnik 2008 je 175€
letnika 2007 pa 159€

Morda kateri prav pride user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

28.01.2008, 16:22

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Mi smo kupili ta sedež brez opore, ko je mala mis bila stara 6 mesecev (po posvetu pediatra, ki se je strinjal s tem, so važni kg in ne leta) uporabljala ga je do pred kratkim, sedaj je stara 2 leti in pol. Ker je glavica že gledala čez sedež ( v bistvu lahko gleda glava čez sedež, ampak le do ušes), smo nabavili Roemerja kid in sedaj sedi v njem kot carica, velika pa je 98cm in težka 16,5 kg.
Naš Roemer ni imel opore za glavo in je res, da ko je zaspala je glavo naslonila na naslon, sem pa potegnila sedež ven, tako da je bil bolj v polležečem položaju.
Ta novi pa tega nima oz. se nastavi odzadaj user posted image , ima pa neke vrste oporo pri glavi in ji je na začetku bila moteča.

Kaj pa vem, če je ta opora toliko pomembna, vprašaj trgovke v BC?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem