pozdrav!
končno sem našla nekaj časa, da vas za nazaj preberem!
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
Pumpanje mleka - zdej bom pa jaz, ki ne dojim, eno ful pametno usekala.
Otrok sesa tako, da potegne ven mleko, ki ga mamica z nobeno pumpico na svetu niti v sanjah ne more ven povlečt.
evo to je res! jaz sem od poroda dalje morala uporabljati pumpico, pa nikakor nisem uspela dosti napumpat! no pa mi je ena ful dobra sestra rekla, da je to zato, ker ima otrok večji zaug kot pumpa
no pa še res je!
je pa tudi res, da se tud prsi morajo navadit na redno pumpanje, in tako je meni uspelo po mesecu dni vsakodnevnega pumpanja v enem šusu napolnit 150 ml, v 10 minutah!!!
no to je bilo, ko je mali po 3 ure spal, zdaj za to več ni časa!
krkatja jaz malemu dajem riževo kašico že kake 3 tedne, jo ima ful rad, sva probala navadnega rižka, pa s koruzo in tistega za lahko noč s komarčkom in jabolkom!
AR ful bi rada malega videla pa mi nikakor ne gre flash playerja inštalirat in mi you tube ne dela!!!!

si pa predstavljam kako ti je toplo pri srčku ko ga slišiš, tud meni je pa moj samo kriči in abbbrrrr dela za enkrat!
siskamiska katero znamko avtosedeža pa si kupila, če smem vprašat?mi se tud odločamo!
bačko..."Res da se Žana samo enkrat zbudi in je, samo se pa kar naprej muva.Pa levo pa desno.

Rada bi da lepo pančka brez pretiranega premikanja.Pa noge dvigne v zrk potem pa jih s vso silo spusti na jogi."
evo naš je isti!samo zaradi tega sem ga dala v spalno vrečo, da se ne odkriva, pa tud njo dobesedno nateguje, ko tak v luft noge tišči in tolče z njimi!
zvesta našega hranim v stolčku ko sva sama, drugače pa pri atiju sedi, pa pri nas tud mrda, pa mi žlico trga iz rok....skratka po navadi je namazan od uhe do uhe!

aja pa ponoči ga ne bi hranila, sploh če kaže, da noče jest. pri meni je drugače ker vleče zizo po 15-20min, torej je lačen!
za vse obmesečnike nazaj, ker ne sledim najbolje
pa za vse bolne in s težavami