Dober večer
Otrok v postli, ata po kitajsko mama na računalnik. Me je danes skoraj kap. Tamala se je cel dan ful napenjala in očitno ni mogla kakat in sem se odločla, da jo zvečer malo odvijem in da malo potelovadima. Šefica zasppi za 20min kar naga, sem jo pokrila in se zbudi, čez par minut pazverinsko drenja nitit ne zverinsko, ne vem kak bi opisala, ker se še tak ni jokala in začne smrdet je pokakal mali trdi drekec po tem pa je še kar nekaj časa kakala in to ful. Zraven se revica boga tak jokala
očitno jo je moglo ful šraufatmt, ker ko se je pokakala do konca je blo vse OK. Se mi je tak zasmilila, saj ne vem mogoče sem se jaz malo prenaglila s to GH, al pa jo je pač naključno zašraufalo tak kot pač vsakega kdaj zašraufa
Bom vidla jutri kakašna bo situacija
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Pupi a pire krompir narediš tako kot za odrasle ali sam krompir speštaš?Nisem še Žani dala krompirja.Ji ga morem danes res dati!
Pire sem ji naredla z adaptiranim mleko, tistega ko mažema za zajterk in večerjo. Sem tudi sama poskusla pa sploh ni blo tak slabo. Jaz še ne upam dat kravjega mleka in ga tudi nekaj časa še ne bom dajala.
Ulla prava faca je ta tvoja deklina

. Glede kravjega mleka (KM naj tele pije, čeprav sem jaz ljubitelj mleka

, ampak za tamalo od 1. leta naprej, mogoče malo prej, bomo vidli) se popolnoma strinjam s tabo, no čeprav moj otrok tudi mojega mleka ni kaj dosti dobil

.
Kak pa ma od Karmen Mlinar hčerka lepo ime
kapica saj se pa z roko tudi da nekaj mleka nabrzgat, al ne

Zakaj bi kupovala pumpico
Freycha tudi jaz nisem nič uvajala, ampak kar dala kolko je pač pojedla, mogoče sem ji dala par krat samo malo za probat. Me pa od danes skrbi, da sem ga kaj pofiksala
Tak kot je
Tejči napisala mislim, da danes tudi če kupimo sadje to ni BIO ampak nekaj pač na silo pridelanega in če bom kdaj, ko me bo čas basal dala otroku Hippovo kašico si zaradi tega ne bom žil rezala
Fajn bodite grem jest, mama danes posovilno od mojega nočnega prehranjevanja, ker od jutri z dragim ne jema več po šesti no mogoče še po sedmi uri, grema malo preveč narazen
Mogoče se še pol kaj oglasim