IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
Sem pa vesela, da imam kam it spat. Sploh nočem pomislit, da bi lahko v soboto ostali brez strehe nad glavo, če nas ne bi bilo doma kot smo načrtovali.
Kaj pa je bilo?
V soboto so nam električarji z Elektra po pomoti iz transformatorja spustili premočan tok in se je ob 10h v bajti samo zabliskalo, počlo in se je scvrlo ogromno elektrčnih aparatov. Vsi, ki so bili vezani na eno fazo. Tako se je najiin pralno-sušilni stroj začel smoditi, televizija pri mami spodaj se je pa konkretno vžgala.
Mojih ni bilo doma, midva sva si pa po nekem čudežu premislila in nisva šla k njegovim, kot je bilo načrtovano. Če bi šla, bi bajta definitivno zagorela.
Se je pa tisti električar kar potuhnil in če se oče ne bi zjutraj pogovarjal s sosedom, sploh vedeli ne bi od kod vse to.
Tako pa zdaj oni krijejo vso škodo. Čeprav moramo najprej sami plačat popravila ali nove aparate, kasneje pa oni povrnejo denar. Kar je tudi šit, ker sem samo v ponedeljek plačala 180 € za popravilo pralnega stroja, pečico še pride popravit, mikrovalovna je še na servisu... ure, radie, babyfon, to bo treba verjetno vse novo. Težko je kar od nekod vzet tako količino denarja.
V glavnem, vsega skupaj je šlo v bajti 24 aparatov

in sreča v nesreči, da sva se midva pametnjakoviča zjutraj skregala in sva ostala doma, da bi se mulila.