Zadnji članki

Imate enako radi vse svoje otroke?
Ko rodite prvega otročička, ste prepričani, da ne boste mogli nobene druge osebe imeti tako zelo ...
Čas z dojenčkom

Kako lahko očka pomaga pri porodu?
Čeprav boste na dan poroda glavno vlogo igrale ve (dokler vam je takoj po prihodu na svet ne prev...
Spremljevalci pri porodu
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

.
. No, ko ga je posedla, je blo pa ok. Samo ležat ne
. Pa glede GH mi je svetovala, da naj počasi začnem - najprej naj mu dam par dni za pit jabolčni in korenčkov sok, pol pa sadje in zelenjavo. Danes sem mu prvič dala za pit par žličk navadne vode
. Super za tebe, da si čez dan odspala eno kitico
.
. Tudi jaz sem danes malo slabe volje, tako da sva vsaj dve, da ni ena sama. Moj je na bolniški je bil operiran ramo in je doma, pa ga vidim samo zvečer in pri kosilu. Mami je tudi operirana zapestje in ne more nič delat, tako da jaz pri njej kuham za vse, tudi za mojo staro mamo, ki pa je tudi že bolj boga. Stara je 81 let. In sem lepo sama za vse, res pa je da mi Vsaj Uršo stara mama lahko malo prime in pocrklja, mami bolj težko ampak se potrudi, Simon pa je ne more niti prijet, ker ne more čisto nič premaknit roke.