IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Jaz to nič ne zastopim še z gosto hrano
Mislim da bom počakala do 5. meseca še
Baja a ti si se že opogumila?
Vidim, da debata teče v glavnem okol GH. Pri nas je takole na stvari: jaz sem ena od tistih, ki zagovarja čim poznejše uvajanje GH. Pri nas bo to očitno pri 6. mesecih. Tudi jaz sem čakala na blagoslov pediatrinje

, kao no. Pri dobrih 5m ga nismo dobili

(v bistvu še niti nisem prosila zanj

), P je rekla, da mali super napreduje in nam še ni treba začet. Tudi sama sem bila enakega mnenja, saj bo pol še cel lajf to jedel.
Zdaj se bližamo 6m in nameravam počasi začet, včeraj sem se še na RA posvetovala in mi je dala zeleno luč. Je rekla, naj začnem s sokom, pol pa s kašicami.
Danes sem mu dala jabolčni sok pa mu ni bil všeč, se je kr stresel

- jaz bi rekla, da je bil prekisel (je brez dodanega cukra), jutri mu bom dala korenčkovega in pričakujem boljši odziv

. V ponedeljek pa začnem s sadno kašico.
kapica meni je včeraj P svetovala naj kupim sok od Fructala (Frutek), imajo pa tudi sokove od Hippa.
zvesta tudi meni ni blo nič jasno glede te GH, mi je bla ful muka to, zdaj pa sem naenkrat dobila ful zaupanje vase

. Plus tega mali do nedavnega ni kazal nekega ekstra zanimanja, zdaj pa kr naenkrat. Včeraj je moja mama pila sok in je mali naenkrat prijel za kozarec in dal usta zraven kot da hoče pit

. To je tak profesionalno zgledlo, kot da že obvalada

. Pa skoz cmoka, ko nas gleda jest

in steguje rokice, češ daj še meni malo no

. V glavnem hotla sem ti rečt, da sem kar naenkrat nehala dvomit v uvajanje GH in sem tudi jaz pripravljena, ne sam Rene