writing-img

RE: Julijke 2007 (3. del)

clock-img

08.12.2007, 19:04

clock-img

tini6

pencil-img

480

Sem ugotovila, da sem popoln odvisnik od RR! Še dobr da sem mal odklopla. Zdaj se pripravljava z user posted image  na en roj.dan. Za malo pa flaške pripravljam. Jo bo moja mami čuvala.

clock-img

08.12.2007, 20:08

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

kje pa ste vse..... a se je že začel veseli december?user posted image

clock-img

08.12.2007, 20:11

clock-img

Anonimen

Jaz sem tu, samo žalujem...

Sva hotla danes pofotkat malega za voščilnice, pa nama je crknil fotoaparat. user posted image  Pa glih, ko sva brez keša... Pa ko bi blo treba malo praznike prva Izakove pofotkat. user posted image

clock-img

08.12.2007, 20:11

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Rumba, še 1x hvala za pojasnilo. Bom še malo jaz počakala z keksi. Torej praviš, da riž pa že lahko. Torej ji lahko namesto z keksom kašico zgostim z rižem. user posted image user posted image user posted image
Pa kar ta navaden riž samo skuham in ga zraven npr. jabolka spasiramuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2007, 20:18

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

al pa kupiš od Milupe riževo kašico, pa to zmešaš zraven......

zvesta a od koga si ne moreta sposoditi?

clock-img

08.12.2007, 20:19

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Dober večer!
Moram vam nekaj povedati.Pri Žani sem na spodnji dlesni videla, da zobek že rine ven.Prav vesela sem bila ko sem videla.Takoj sem poklicala moža in je še on pogledu in potrdil, da bo kmalu zobek vzunaj.user posted image user posted image user posted image Zelo sem vesela.

clock-img

08.12.2007, 20:23

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

user posted image user posted image user posted image  BRAVO ŽANIN ZOBEKuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2007, 20:25

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Bravo Žana za zobek....user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

08.12.2007, 20:25

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

supermza zobek user posted image user posted image user posted image

Dita ima pa sedaj spet dnve rdečih ličk, grizenja vsega mogočega, malo većje tečnobe. Upam, da bo zobek kmalu zunaj.....

clock-img

08.12.2007, 20:26

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Nisem vedla da bom tako vesela.Kar na jokuser posted image mi je šlo!Upam, da bodo tudi naslednji tako lepo počasi šli ven.Seveda brez kakšnih večjih težav.user posted image

clock-img

08.12.2007, 20:26

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Freycha, ravno zadnjič sem v Mullerju iskala to rižrvo kašico, ki se dela z vodo. Pa je nisem najdla.user posted image user posted image user posted image
Sem pa iskala med onimi, ki so primerni od 4 meseca dalje. Pa sem najdla samo take ki se mešajo z ali matenim ali adaptiranim mlekom al pa majo nek okus.user posted image user posted image user posted image

Kje si ti nabavla?

clock-img

08.12.2007, 20:27

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Mi smo šli pa danes na srečanje neaktivnih folkloristov- seveda tudi njihovi otroci so bili zraven, je bilo full fajn, ker skor nobenega še nisem videla...kako je čudno gledat ljudi...starše, če jih še vedno gledam s tistimi najstniškimi učki- ko smo bili cele noči pokonci......žurerji...user posted image

clock-img

08.12.2007, 20:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

zvesta a od koga si ne moreta sposoditi?

Mah, od fizičnih oseb si denarja nikoli ne sposojam... raje nimam. No, lahko greva še malo več v minus, ampak saj me poznaš... Jaz mam rada plačano z gotovino.... Ki je že zaslužena... Mah... kompliciram...

Bačko, a vama dam zobek že na seznam?

clock-img

08.12.2007, 20:28

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Freycha potipaj malo po dlesni pa boš čutila če bo kmalu.Žana je bila tudi sitna, samo za enkrat pa še ni dobila vročine in tudi upam, da je ne bo!

clock-img

08.12.2007, 20:28

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Nisem vedla da bom tako vesela.Kar na jokuser posted image mi je šlo!Upam, da bodo tudi naslednji tako lepo počasi šli ven.Seveda brez kakšnih večjih težav.user posted image

Jst sem jo zadnjič dala v hojco, pa se je začela tak na glas smejat, da so se mi orosile oči....

clock-img

08.12.2007, 20:30

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Zvesta ne še.Ko bo čisto vzunaj bom sporočila.Velja?

clock-img

08.12.2007, 20:31

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Samo to sem vam hotela sporočiti.Žana že spi in grem tudi jaz spat!Si pišemo jutri.
Vsem želim mirno noč!Lahko noč!

clock-img

08.12.2007, 20:32

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: tini6

Sem ugotovila, da sem popoln odvisnik od RR! [/quote

A dej???

clock-img

08.12.2007, 20:33

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Tolk ste aktivne, da grem z možem raje kavo pit....user posted image

Zvesta, my on-line shopper- a kej veš kje majo najbolj poceni stolčke-gugalnike????

clock-img

08.12.2007, 20:51

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

zvesta jaz sem mislila da bi si fotoaparat sposodili čez praznike, potem pa že enkrat kupita novega, ko bo kaj več €user posted image

bačko ji skoz tipam, ker ji paše, da ji s prsti masiram dlesni, ampak zaenkrat še ni čutiti

clock-img

08.12.2007, 20:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Zvesta, my on-line shopper- a kej veš kje majo najbolj poceni stolčke-gugalnike????

A to kupuješ za Tarjo? Ji bo to še sploh aktualno? Poglej na www.soncek.si, ali pa na BC. Drugače pa kje v AUT ali pa preko e-baya. Teh zadev osebno nikoli nisem gledala, ker jih ne podpiram pri razvoju.

clock-img

08.12.2007, 20:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

zvesta jaz sem mislila da bi si fotoaparat sposodili čez praznike, potem pa že enkrat kupita novega, ko bo kaj več €user posted image

aja... sem blont....

Sva zdaj pogruntala, da se da s kamero tudi slikat. Ni pa ravno preveč prenosna. za doma pa bo...

clock-img

08.12.2007, 21:05

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

katero kamero pa imata?

clock-img

08.12.2007, 21:10

clock-img

Anonimen

Sony DCR-SR32

clock-img

08.12.2007, 21:14

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

midva sva tut sony-jevo vzela...... user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem