writing-img

RE: Saj ni res, pa je :)

clock-img

28.11.2007, 10:25

clock-img

Anonimen

No, sej vem da sem tazadnja, ampak Pika veš kaj? Redko ploskam, redko jokam, redko čestitam, ampak tebi pa MORAM! Za pogum, za ljubezen in za tako voljo do življenja!!!

Malemu dojenčku v tebi pa tole na pot: bodi tudi ti pogumen, močan, in le glej, da ostaneta z mamico skupaj naslednjih... kolk rečeva?... 60 let? Bo šlo? user posted image

clock-img

28.11.2007, 10:34

clock-img

Anonimen

Zvedla že včeraj, ampak jokam še danes...

Čestitke... In otroški smeh naj bo vajin do konca življenja...

clock-img

28.11.2007, 11:20

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Čestitam. Privoščim ti vse najboljše.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

clock-img

28.11.2007, 12:29

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Čestitam iz srca, user posted image user posted image user posted image vse najboljše, poljbček!
Lara light (tud jaz 74, srečna številka!) 

clock-img

28.11.2007, 12:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.11.2007, 12:45

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

Res iskrene čestitke, ja solzne imam oči, pa so redko, tole pa je novica, ki ti seže do srca.

Res vredna sta občudovanja.

clock-img

28.11.2007, 13:00

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Kar solzne oči sem dobila, ko sem tole brala.. Sploh si ne predstavljam, kaj vse si prestala, a ves trud in upanje se vama je obrestovalo in poplačalo. Čestitke!

Iz srca ti privoščim najlepšo nosečnost in zdravega otročka. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

28.11.2007, 14:04

clock-img

pika74

pencil-img

6782

O punce hvala vam - vsaki posebej... sem tok zaposlena v službi, da še za RR nimam cajtauser posted image .
Očitno bom mogla upoštevat al binin nasvet in začet doma gnezdit (beri-it na bolniškouser posted image ).

Se vam pol še kej oglasim...

hvala vam... res ne morem verjet, da vas je tolk Z MANO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

hvala

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

28.11.2007, 14:28

clock-img

majrim

pencil-img

3991

se mi zdi,da smo kar vse jokale,ko smo brale to novico...le kako naj človek ostane nrez solz,sploh če daješ nekaj podobnega skozi...user posted image ...uživaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

28.11.2007, 18:14

clock-img

Anonimen

Nisem imela pojma, kako je s tabo, zdaj po prebranem mi je šel pa kar srh po telesu. Resnično iskreno ti privoščim in sem vesela zate!user posted image Iskrene čestitke in vse dobro!!!

clock-img

28.11.2007, 18:15

clock-img

Suana

pencil-img

377

ČESTITKE PIKA74..vesela sem za vajino srečo ,.želim ti mirno predvsem pa zdravo nosečnost,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

clock-img

28.11.2007, 18:41

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Pika, ko sem prebrala tvojo izpoved, so me solze oblile in kar nisem mogla nehat, tolk sem bila ganjena. Res je lepo, prav čudežno pravzaprav. Čestitam in želim vse lepo in dobro v nosečnosti, kakor tudi kasneje, ko tvoj user posted image  prijoka na svet!

200% MAMI

clock-img

28.11.2007, 19:03

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Pika user posted image user posted image user posted image

Želim ti čarobnih 9 mesecev.

Res je pravica na tem svetu!

Čestitam!!!!!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

28.11.2007, 19:25

clock-img

benika

pencil-img

7793

Itak, da nimam beseduser posted image .Želim ti prelepo nosečnost, čimmanj težav in prekrasno darilo po 9. mesecih!

clock-img

28.11.2007, 19:36

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jeeeejuser posted image  Še ena tu s solzami v očeh in dvignjenimi kocinamiuser posted image  Res iskrene čestitke in lepo nosečnost.

clock-img

28.11.2007, 21:47

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Čestitke!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.11.2007, 22:22

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Sicer sem ti že čestitala, pa naj še tukaj ČESTITAM OBEMA!!! user posted image user posted image user posted image

Tale vajin afriški user posted image  je že sedaj borec in bo tako tudi ostalo!!! user posted image

Res sem vesela in srečna za vaju! user posted image  Pa to itak veš,.... tega se res ne da opisati z besedami,..... user posted image

Pa imava spet nekaj skupnega,.... po zadnji M je bil tudi moj PDP 27.07. Sicer so ga potem prestavili na 22.07. a prvotni PDP je bil 27.07.,... user posted image  Potem pa reci, če ni nekaj na tem,.... user posted image

Ja, ja,...

clock-img

29.11.2007, 12:36

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Iskrene čestitke pika, res iz srca in zdaj pa uživaj nosečnost in želim, da bo potekalo vse v najlepšem redu!!!! Konec julija pa ti želim enga pridnega, zdravega otročička!!!

clock-img

29.11.2007, 15:09

clock-img

pati0102

pencil-img

31

Čestitke. Če si kdo zasluži lepo in brezskrbno nosečnost si to ti.  Želim ti res lepo nosečnost in čuvaj svojo malo pikico.  Tud sama sem v 10. tednu.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.11.2007, 16:31

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Joooooj to je res fantastično Pika.Še enkrat čestitke!Nisem brala vsega nazaj ker res nimam časa,nora gužva v službi,ampak verjamem da se ti od veselja kikla trese user posted image
Aja pa še neki, a veš Pika k sm ti prej v sms-ju napisala (da jest še nism na vrsti...) A TI NEKI POVEM?!user posted image  hi hi,men se zdi da je najinim sporočilcam un tm gori prisluškoval,al je pa to tako golo naklučje da sploh ne morm verjet...mal za tem me je poklicala sestra Tatjana in Leonišča in mi povedala da imava darovalca user posted image user posted image .A si morš mislt!!!Še zdej se mi tresejo roke, sm se mogla kr dol usest,sploh nism mogla verjet.Sm tok hepi da ne morm povedat.
No lahko bi prišla takoj v Leonišče in akcija,ampak sva se zmenile da pokličem takoj po praznikih,ker bi blo zarad službe res mal kriza,ker je že sodelavka na bolniški,pa še za potovanje v Amsterdam za nou let sva že plačala in bi rada brezskrbno uživala, pa še pred postopkom morm kšno kilco dol sklatit nujno.Ufff kok me je presenetl res user posted image  zato ker ko sva dobila številko nama je bilo rečeno da bova čakala 2 leti.Pa ne bo treba.Ne morm verjet,kok je svet naenkrat lepši user posted image  kok mora biti šele teb Pika a?user posted image

Ufff sm naložila,ne mi zamert,sam sm res tok hepi,da bi kr vsem povedala.
Lepo se mej Pika in bodi najbolj srečna deklca na svetu še naprej!
Mislim nate in ti močno močno stiskam user posted image user posted image user posted image

pa pa user posted image

clock-img

29.11.2007, 19:48

clock-img

buškica

pencil-img

982

Pika ne vem kako naj ti izrazim čestitke, ko sem brala kaj si napisala mi je šlo na jok.

Končno ti je uspelo. ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdaj pa pazi na tvojega Afriškega user posted image .

clock-img

30.11.2007, 06:28

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Pika, cestitamuser posted image user posted image .

Naj tebe in tvojo druzinico angelcki cuvajouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

30.11.2007, 08:07

clock-img

simonas

pencil-img

887

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

clock-img

30.11.2007, 08:22

clock-img

viv_

pencil-img

9144

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, ploskam še javno, čeprav sem ti že napisala v mailu user posted image

Ampak zdaj, ko sem prebrala komentarje vseh ostalih punc mi gre pa res kar na jok pa kurjo polt imam user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

30.11.2007, 08:27

clock-img

Anonimen

Sem tvojo zgodbo prebrala, že ko si objavila, a sem se kar razjokala, da ti nisem mogla nič napisati.. Čestitam ti, tvoj trud se je obrestoval.. Čuvaj se, in čuvaj vajinega angelčka...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem