writing-img

RE: Vaša služba obdari otroke?

clock-img

30.11.2007, 18:54

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, pri nas dobimo od sindikata bon za vsakega otroka do 10. leta po 35eur za city park, ali pa mogoče za interspar, ne vem še. Kakšne 13. plače še nikoli nismo dobili, če smo dobili kdaj namizni koledar, je bilo to zeloooo veliko, drugega nič. Pa kaj češ, vsaj sindikat deluje.

clock-img

01.12.2007, 11:41

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Pri možu ja, in to s super darili, ne glede na starost otrok. Se mi zdi fina gesta.

clock-img

01.12.2007, 21:30

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

V moji službi ne, v njegovi pa pride Dedek Mraz s helikopterjem. user posted image  user posted image Vsakič znova sta navdušene.

clock-img

01.12.2007, 21:35

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

V moji ne, ker nas je 10 zaposlenih.

clock-img

04.12.2007, 21:07

clock-img

tikca

pencil-img

936

Pri nas pa obdarjajo, vendar je meja vsaj leto in pol star otročekuser posted image

clock-img

04.12.2007, 21:37

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Tudi pri meni v službi Božiček vsako leto obdari otroke. Lani so dobili, nogavičke, šal, kapo, nič sladkega, ......) se ne spomnim vsega user posted image . Potem pa so imeli še brezplačen ogled risanke v kinu.

pri možu pa nič.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

04.12.2007, 21:43

clock-img

tančica

pencil-img

293

Ja pri meni v službi imamo tudi zorganizirano praznovanje dedka mraza, vsako leto smo mamice izbrale darile za svoje otročke, tako da imamo ponavadi zoranizirano kakšno igrco potem pa še dedek mraz. Pri možu pa obdarujejo samo otroke od 1leta naprej....no, v glavnem se mi to zdi lepa gesta user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem