IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Zdaj en dan moram pa z
na občino,da uredim očetovstvo predčasno,da ne bom kasneje z
letala okoli,ko mi bo že voda v grlo tekla.
nana35, če nista poročena morata za očetovstvo predčasno urejat na CSD. Da ne bosta zastojn hodila na občino, ker tam ne bosta nič uredila. Če bi šla urejat po porodu bi urejala na občini. Totalna zmeda glede tega očetovstva. Ko sva midva urejala se je na CSD jezila, da je čisto brez veze, da moramo to pri njih urejat, ker itak na koncu vsi podatki romajo na upravno enoto in ti tam tudi izdajo rojstni list. To je pa naša država.
Sunny midva sva pri Pini morala to urejat še na UE, ker takrat tega še ni prevzel CSD. Tako da bi se vseeno verjetno dal tudi tam uredit.
No kar se prostora tiče imava pa na srečo veliko stanovanje 100 m2, s tem da so 4 stopnice med dnevno in kuhinjo, take bolj široke, tako da sem tiste mislila.

Jih ne bom strpala kar na stopnišče. Gužva bo pa definitivno.
He he Koala ni panike, ti je že tako ali tako pol oproščenega zaradi stresne situacije.
Ja jaz sem tudi že inventar na RR, ja stara RR je bila meni tudi boljša.

Pa takrat se še niso prestavile iz MONa tiste, ki skoz najedajo.

Sem bila pa en čas tudi bolj malo na RR, ker enostavno potem ni več toliko časa. No Splišni pa tukaj sploh ne more prehitet. Pa če se še tako matraš.

V bistvu še najbolj pogrešam gumb naše debate, kjer si enostavno in hitro prišel do tem kjer si kaj pisal, zdaj moraš pa že prav raziskovat.
mml ti pa sploh ne znaš bit pri miru.

Gremo sedet pred TV.
O minka. Pridno dihaj, mogoče pa zdaj

že stiskaš k sebi. Želim vam veliko sreče.