jutro
evo mene ,nočno ptico.Tak ozgodaj me pa še ni bilo tukaj.Spat ssem šla ob 23 in sem se zbudila ob 2.30 in še zmeraj oči kot sova
naša minka je pa sigurrno ostala v P .če že ni rodila.Ker drugače bi se ziher kaj javila.
klaja in mala pikica,vso srečo in držim pesti
ursyy,tale košara je meni tudi sicer zelo všeč,samo se m ine zdi stabilna.Se m izdi da je sam za začetek ,dokler je otroček še pri miru.Pa
,da ti je uspelo aktivirat link.Meni ga očitno še dolgo ne bo,ko sem se komaj citirat za silo naučila
mml,danes ponoči ko nisem spala,sem se pa nate spomnila in razmišlajla,da si resnično občudovanja vredna
.Skoraj na porod.dopustu ti pa,poleg vseh aktivnosti ,ki si si jih zadala,veselo na Kras.
ma jaz ne bi imela niti volj e iti,sploh pa z avtobusom.Sposobna za kakšen tak podvig pa zadnji mesec in pol niti nisem več
.Pa
da ste se imeli lepo.
Aja,včeraj sem pa res imela malo pavze od RR
,ker smo imeli do 22 ih obiske
.
Pa od 18-ih
.
mala pikica ,vse naj naj tvojemu
.
nana35,včeraj sem pa jaz že vse oranžno videla ,ko me je popadla taka lakota in sem pojedla velikoooo mandarin
.
cunjice za domov iz P;jaz sem pripravila:majčko z dol.rokavi ,bodi,bomb.žabice do pasu,plišast kompletek (jopica + hlače),copatke,1bomb.kapico in eno plišasto kapico.Za povrh pa še tak ne preveč debel žakelj ,kot kombinezonček.Pa dekico po potrebi.Aja,pa 1 pampers ,2 tetra plenici i n1 povijano.
danes imam pa pregled pa da vidim o,kaj mi G kaj novega pove
.
Aja ,ko sem zadnjič omenila ,da m ije G rekla da imam že ful nizko trebuh.No pol smo s skupnimi močmi v poned.ugotovile ,da to sploh ni res
,me včeraj vsaka ko me je videla v mestu ,opomnila na to ,kako zelo nizko imam trebuh in da sem tik pred zdajci .Pa se mi zdi da je čist isto kot v poned.Očitno imamo ribničani drugače predstavljene pojme pod "spuščen trebuh",kot ljubljančani.
zdajle si grem pa en kapučino (,miklavžev)narest -evo ,še za vas en,pa čeprav samo virtualen
,pa jest ,ker mi nekaj kruli,;ko v miru pojem ,grem pa ostale tri moje zbudit.
Lepo bodite ,se še kaj beremo.