Zdaj pa lepo po vrsti...
Vidim, da sem naredila malo zmešnjave glede hemoglobina in železa
Se opravičujem, na srečo imamo našo mml, ki nam je vse lepo razjasnila. Jaz edino vem, da če je hemoglobin prenizek, da to kaže na slabokrvnost in pomanjkanje železa in tako dobiš železove tabletke. Pa upam, da se vsaj tukaj nisem zmotila.
Muzika, muzika, pecivo čaka in čaka, vaju s koalo pa od nikoder. Mislim, da bo treba starega vstarn vreči in kaj bolj svežega speči
Mimogrede, čudovite čestitke. Ko bi še jaz kaj takšnega znala naredit
medenična vstava... na Ptuju se mi zdi, da tudi delajo kar CR.
blazinice za dojenje... jaz sem kupila tiste za enkratno uporabo, pralne so ful drage, pa še nonstop bi jih morala prati.
glede otrokove teže... meni je G rekel, da to zelo neradi določajo, ker lahko pride do odstopanj za kar 6 tednov. Glede na to, da ne vejo kakšna je velikost otroka, je ta teža res zelo relativna. Potem pa ni čudno, da prihaja do panike. Tako da punce, nič kaj veliko razmišljat o tem. Sicer pa tako ali tako nič ne moremo naredit, koliko so težki, so...
Vse najboljše Pini za 3.rojstni dan
ketrin pritisk je čisto super, kar mirno, glede zatekanja pa me prav zanima, kaj ti bo rekel G. Saj pravim, ful so čudni, sploh ne gledajo enako na te stvari
butara upam, da se pikica obrne, če pa ne, pa se ne sekirat, bodo pač naredili CR. Edino kar je, ne boš okusila vseh čarov poroda
No, pa mi je uspelo. Še niti nisem tako dolga
Jaz naših cotk res ne grem zdaj štet, sem pa sigurna, da nam jih ne bo zmanjkalo
Flaške, dudike... eno flaško imam od Aventa (več jih zaenkrat ne bom kupovala), dudike pa imam od Nuka, pa mi niso najbolj simpatične (pa še za velikosti ne vem, ker so reklamne), bom verjetno kupila kakšno od aventa.
Sem pa danes izvedela, da je včeraj v prometni nesreči umrl sošolec iz gimnazije
Pa je spet ostal en 6 letni otroček brez atija
Pa naj še nekdo reče, da nismo minljivi. Danes si, jutri pa te enostavno več ni