Pozdravček vsem! Že dolgo nisem nič napisala ne?
Sem zdaj spala za nazaj,za tiste urice zjutraj,ko sem prehitro gor.
Jaz imam za smrekico plastične kroglice,sicer se ne vidi,da so iz plastike,ampak ravno zaradi tega imam take,da jih ne polomim.Sicer pa smrekica še vedno čaka v kleti,da se je kdo usmili.
klepetka,saj pravim za smrekico,ampak ne bi rada da bi bil moj
užaljen, rada pa bi,da bi jo naredila ravno zato,ker zdaj še lahko.Jaslic jaz nikoli nisem postavljala,saj nismo imeli doma te navade,odkar pa živim z mojim,pa sem jih kupila in vsako leto stojijo pod smrečko.
ursulina,ti pa se pocartaj,saj vem,lahko je rečt.Upam,da ti bodo čaji kaj pomagali,pa med,drugače pa zdravnik.
Gibe sicer štejem,samo tu in tam kakega majhnega spustim,pa počakam na močnejšega in ga zapišem.Ne dvomim da jih bom naštela,ker jih imam že zdaj 7.Pa sem vmes spala,takrat pa tudi
počiva oz.ne čutim.
Lunca,vi ste pa res že novoletni,jaz bi tudi,pa saj že veš...Imam pa na oknih tiste umetne svečke in zvečer prav lepo zgleda na vseh enako,pa pod oknom na fasadi imamo tako lepega in velikega svetlečega Božička,da nas pa res nihče ne more zgrešit.
Tonči,še od mene vse najboljše!!
!!
Benika tudi tebi vse najboljše,čeprav še nisem prepričana,bodo že dale druge zeleno luč,ki bolje vejo!!
Tudi mi še nimamo termometra,ga bomo še kupili,kdaj pa sam bog ve.
Danes bom mogoče pekla tudi jaz,ko nekatere samo pečete,upam,da res in nam ne delate samo luštov.