ja, bomo videli, če nas bodo naši
ubogali kar se datumov tiče.
drugače pa v Nm pustijo do 12 dni čez rok.
zgleda, da ima skoraj vsak G drugačen način dela. Eni zadnji mesec delajo pregled vsak teden, drugi pa bolj malo. Mene je naslednjič naročila šele 4.1., to je 2 tedna pred rokom, zraven mi je pa dala napotnico za P in rekla, da če bom šla med prazniki rodit, da srečno. Ene pa vidim, da ste skoz na pregledih. Tukaj se vidi usklajenost v našem zdravstvu. No, saj glavno, da je z našimi
vse v redu.
jaz sem pa glih zmazala 2 sendviča s pršutom, zdaj bi pa še tretjega, ampak pršut že tako ni najbolj pametna hrana za
, pa ne smem pretiravat. grem rajši klementine in jogurt in čokolino jest. sem hotela naredit eno dobro tunino solato za naju z
, pa je šel na pijačo, pa ne vem, kdaj pride nazaj, samo zase se mi je pa ne da delat (saj vem, lenoba).
sunny, danes je zelo težko ugotovit, kdo ima dioptrijo in kdo ne. jaz imam tudi dioptrijo, ampak nosim očala. mi je pravi užitek iskat okvirje. meni se zdijo lep modni dodatek. sem probala leče, pa mi niso bile všeč, pa še moj mi je rekel, da sem čudna brez očal. tako, da ima pač vsak svoj okus. jaz očal ne dam. ne vem pa, če jih bom lahko imela gor med porodom. a katera ve?
aja, sem dobila tvojo cifro na ZS, upam, da je tud moj odgovor poslalo.
punce, ki ste v bolnicah, držite se (ne bom pisala nickov, ker itak vse sfalim) in upam, da se vse dobro konča.
pridne bodite.