martinca ti ga pa serješ!!

Seveda bom pozdravila mojo prijateljico,če se bom sploh kaj slišala z njo,ker potem grem jaz v P in nevem kako bo.Jo bom kar pri miru pustila,pa potem ko se malo privadi na novo življenje jo grem obiskat.Sem ji ravno včeraj kupila še kompletek v H&M,kot da bi vedela,da bo danes rodila.In ga bom dala kar mojemu

,ko bo šel pit z njenim

zdaj en dan,da malo zalijejo otročka.Saj je treba!!
Jaz pa imam Pampers plenice od 2-5kg,jih bomo že porabili,upam,da ga ne bodo tiščale.No,pa saj taki orjak pa tudi ne bo,kajne?!
Za

imam tudi olje in Bepanthen,pa previjalne podloge za 1x upor.,pa kremo za ritko,za obraz,bombažne krpice z barvnim robom,čistilnih robčkov za izvoz,tudi ene oljne,pa vato in gazice,trdo milo...Koš za plenice pa imam kar navaden,ga bomo že redno praznili,pleničke bom pač zavijala v vrečke posebaj in ko bo kdo od naju šel ven,bo spraznil koš,pa bo.Tisti se mi pa zdi malo predrag plus še kasete!!
mala pikica,hvala za inf.,mogoče pa tudi mene kaj prej spustijo domov,le upam, da bo vse vredu z nama!Nisem vedela,da lahko greš po 4.dneh domov,upam da bo gužva v sobah.
katee,veliko sreče na pregledu pa

pobožaj zame!!
alfabeta,koliko pa stane tak koš ki ga ima tvoja svakinja?Meni je tudi to ful potrata za tak koš za plenice,saj je vredu če ga imaš,ampak kupit si ga pa res ne nameravam,ker potem non stop kupuješ te kasete.Ki pa so kar drage.
aurora,to si nekje drugje brala,jaz ne bi vedela nič o taki zaščiti da muc ne bi šel v posteljo.Ne spusti ga v sobo pa bo.Naš je 1x šel k nečaku v posteljo in se mu je po moje od ljubosumnosti polulal vanjo.Komaj smo se rešili smradu!!
raja,držim pesti zate,da še malo počakata doma!!Bova pa obe imele stari model,pa kaj!!
Kosilo pa jaz že imam kuhano,joj,sem vesela!!